Món Esport
Xavi dona algunes pistes sobre els fitxatges de cara a la pròxima temporada

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha estat el protagonista d’una de les notícies de la setmana. El tècnic es va reunir amb el davanter del Borussia Dortmund Erling Haaland per tal de convèncer el futbolista de fitxar pel FC Barcelona. El català no ha volgut explicar res del que va passar en aquesta trobada en la roda de premsa prèvia a l’Elx – Barça: “No puc donar detalls. Només dic que estem treballant pel present i pel futur del club”.

Aquesta no és la primera vegada que Xavi parla amb un jugador que vol fitxar el club blaugrana per ajudar a materialitzar la seva incorporació Això ja va succeir amb Ferran Torres i Pablo Torre, migcampista de 16 anys que ha arribat a Barcelona aquesta setmana. El tècnic barcelonista reconeix que les seves converses amb els futbolistes són claus per acabar aconseguint que fitxin pel Barça: “Potser és un avantatge perquè expliques el projecte, el model de joc, la idea, com pots fer que el jugador gaudeixi del futbol. Encara no he vist cap jugador que no vulgui venir al Barça. Tots estan il·lusionats per vestir de blaugrana tot i que després hi ha clàusules i circumstàncies personals”.

Xavi Hernández s’ha mostrat molt satisfet amb l’arribada de Pablo Torre al Barça i ha descrit tot el que pot aportar aquest futbolista al conjunt barcelonista: “Pot jugar d’interior, en banda, domina les dues cames, té molt bon joc interior, última passada i serveix molt bé les jugades de pilota aturada. Té capacitat per jugar anys al Barça. És un gran fitxatge de present i de futur. Tindrà dinàmica de primer equip, però estarà en el filial quan no jugui amb nosaltres”.

D’altra banda, Xavi ha reconegut que un altre jugador que voldria tenir al seu equip la pròxima temporada és Dani Alves, que acaba contracte al juny: “No hem parlat encara amb ell sobre el seu futur, però el seu rendiment és impecable. És un exemple i contagia la seva professionalitat als companys. M’agradaria que continués al Barça“. En canvi, el tècnic no ha volgut valorar els rumors que asseguren que el Barça ja ha arribat a un acord amb Andreas Christensen, defensa del Chelsea, per tal que s’incorpori a l’equip blaugrana el curs vinent: “No és moment de parlar de fitxatges ni de futur. Demà juguem contra l’Elx. Estem planificant el futur, sí”.

Davant la quantitat de rumors sobre fitxatges que han aparegut al voltant del Barça, Xavi recorda que el seu equip té molt a fer d’aquí a final de temporada: “Si mires els últims partits, estem millor que els nostres rivals, però ho hem de demostrar en cada duel. Encara no estem en una situació còmoda”. A més, el tècnic català es mostra molt satisfet de tenir tanta competència a la davantera per afrontar un tram de calendari molt exigent: “Tenim cinc partits en dues setmanes. Serà important la gestió de minuts. Tenim entre set i nou futbolistes que poden jugar perfectament en atac. Estic encantat. Fa dos mesos no podíem triar”.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
La premsa madridista demana una sanció per a Xavi Hernández
Notícia: La premsa madridista demana una sanció per a Xavi Hernández
Comparteix
Alguns periodistes asseguren que el Barça ha infringit la llei amb la reunió entre Xavi i Haaland
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
El Reial Madrid colpeja el Barça en la lluita per Haaland
Notícia: El Reial Madrid colpeja el Barça en la lluita per Haaland
Comparteix
Florentino Pérez es reunirà amb el Borussia Dortmund de manera imminent

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa