Món Esport
El Reial Madrid colpeja el Barça en la lluita per Haaland

Erling Haaland, futbolista del Borrussia Dortmund, és el jugador més desitjat pels grans clubs europeus. Tot apunta que el davanter abandonarà Alemanya el pròxim estiu i sembla que els dos equips que estan més a prop de fitxar el noruec són el Barça i el Reial Madrid. El club blaugrana ha fet un moviment molt significatiu en la cursa per materialitzar aquesta incorporació durant els últims dies. El tècnic culer, Xavi Hernández, va viatjar fins a terres alemanyes per tal de convèncer Haaland de fitxar pel Futbol Club Barcelona el pròxim estiu segons L’Esportiu de Catalunya.

La resposta de Florentino Pérez no s’ha fet esperar

El Madrid sap que aquest gest ha estat molt ben valorat pel davanter i podria haver acostat l’escandinau al Barça. Per tant, el club madrileny no ha trigat gens a mostrar les seves armes. El conjunt blanc ha demanat una reunió amb el Borussia Dortmund per tal de conèixer les intencions del jugador i del mateix club de cara al pròxim estiu segons la televisió nord-americana ESPN. El club alemany ha accedit a trobar-se amb el president madridista, Florentino Pérez. El màxim mandatari del Madrid tindria molt bona relació amb els directius del Borussia Dortmund des que va negociar amb ells el fitxatge de Haaland el passat estiu.

D’aquesta manera, l’equip madrileny pretén ser el primer a tenir un acord tancat amb el Borussia Dortmund, quelcom que seria un pas important per materialitzar el fitxatge del jugador. El Reial Madrid està disposat a fer el que calgui per escometre aquesta operació. Tal com vam explicar a ‘Món Esport’, Florentino Pérez contemplaria l’opció de pagar un sobrepreu a l’actual club de Haaland per tal d’assegurar-se l’arribada del noruec. La clàusula de rescissió del futbolista rondaria els 75 milions, però el president del Madrid vol pagar encara més per tal de tenir content el Borussia Dortmund. El conjunt madrileny pretén seduir els directius alemanys amb l’objectiu que convencin el davanter de vestir la samarreta blanca el pròxim any. Tot i els moviments per part de Florentino Pérez, si Haaland vol marxar al Barça i el club blaugrana paga la clàusula del jugador, el Madrid no tindrà res a fer.



Més notícies
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
La majoria de pretendents de Dembélé haurien renunciat al seu fitxatge
Notícia: La majoria de pretendents de Dembélé haurien renunciat al seu fitxatge
Comparteix
El Chelsea i la Juventus ja no estarien interessats en el francès
Sergi Roberto, jugador del Barça | Europa Press
Sergi Roberto podria coincidir amb un exblaugana al seu nou equip
Notícia: Sergi Roberto podria coincidir amb un exblaugana al seu nou equip
Comparteix
El migcampista no ha renovat amb el club blaugrana i estaria a prop de fitxar per Los Ángeles Galaxy

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa