Món Esport
Sergi Roberto podria coincidir amb un exblaugana al seu nou equip

El futbolista del Barça Sergi Roberto finalitza el seu contracte amb el club blaugrana el pròxim estiu i no ha arribat a cap acord per renovar. Les ofertes plantejades per la directiva barcelonista no han convençut el tercer capità culer, que és un dels futbolistes que més cobren de la plantilla amb un salari que rondaria els dotze milions d’euros anuals. L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha deixat clar en diverses ocasions que vol comptar amb el migcampista de cara a la pròxima temporada. No obstant això, l’egarenc va advertir el reusenc que s’havia d’adaptar a les limitacions econòmiques que viu el club en l’actualitat. 

De moment, ni Sergi Roberto ni el Barça han fet cap gest que permeti desbloquejar aquesta situació. Per tant, el tercer capità blaugrana ja estaria contemplant possibles nous destins de cara al pròxim estiu. Segons el periodista esportiu Toni Juanmartí, el jugador català podria estar a prop d’arribar a un acord per fitxar per Los Ángeles Galaxy, equip de la Major League Soccer (lliga dels Estats Units). A més, el diari AS afirma que un representant del club nord-americà va viatjar a Barcelona per tal d’avançar les negociacions amb el migcampista.

Ara per ara, Sergi Roberto fa gairebé cinc mesos que no disputa cap partit per culpa d’una lesió al recte femoral que el va obligar a passar pel quiròfan. De fet, el reusenc no ha jugat des que Xavi Hernández ocupa la banqueta blaugrana, ja que es va lesionar a l’últim partit de Koeman com a tècnic culer.

¿El segon jugador de La Masia a Los Ángeles?

Sergi Roberto podria coincidir amb un vell conegut per l’afició del Barça si s’acaba concretant el seu fitxatge per Los Ángeles Galaxy. Es tracta de Víctor Vázquez, futbolista que va estar durant cinc temporades al Barça B i va arribar a disputar tres partits amb el primer equip blaugrana. De fet, aquest migcampista va fer un gol a la Champions League a la temporada 2010-11 en un partit on el FC Barcelona va guanyar el Rubin Kazán per 2-0. Tot i això, aquest jugador no va acabar de consolidar-se a la primera plantilla i va marxar al Bruges l’estiu del 2011.



Més notícies
Dani Alves, durant la seva primera etapa al Barça | Europa Press
Les anteriors topades de Dani Alves amb la premsa madridista
Notícia: Les anteriors topades de Dani Alves amb la premsa madridista
Comparteix
El brasiler s'ha acostumat a posar al seu lloc els mitjans de Madrid després de diverses polèmiques
Joan Laporta, president del Barça | FC Barcelona
El Barça medita trencar un patrocini amb una empresa russa
Notícia: El Barça medita trencar un patrocini amb una empresa russa
Comparteix
A més, Laporta medita prescindir del càrrec de CEO del club

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa