Món Esport
Les anteriors topades de Dani Alves amb la premsa madridista

Dani Alves està tenint una segona joventut. El brasiler, retornat al Futbol Club Barcelona en el passat mercat de fitxatges hivernal, es posa en forma per arribar bé al Mundial que té ganes de disputar i guanyar per arrodonir un palmarès de somni. I, mentrestant, està oferint un rendiment excel·lent en l’equip de Xavi Hernández. De manera molt oportuna.

El lateral ha ajudat a canviar la cara d’un equip que, fins fa unes setmanes, estava deprimit. L’alegria del jugador amb més títols de la història es trasbalsa a totes les àrees. En el camp, en les zones mixtes… i a les xarxes socials. I és que avui, el brasiler ha fet una piulada plena d’ironia que ha recordat el Dani Alves més juganer. Al Dani Alves que plantava cara i a la premsa madridista durant les etapes de Pep Guardiola, Tito Vilanova o Luis Enrique. Al Dani Alves que sempre sortia al pas per defensar els seus de crítiques, sovint, amb mala llet.

La més recent, amb el diari Marca

Després que el compte de Twitter de TNT Sports de Mèxic es fes eco d’una informació provinent del diari Marca que assegura que el Barça renovarà un any més Dani Alves a causa del seu bon rendiment, el brasiler hi ha sortit al pas. No ha desmentit ni afirmat res. Simplement ha trolejat el mitjà madrileny, expressant que “quan [la piulada] diu Marca, el meu cor comença a tenir por. És una broma, tius, només per no perdre el costum amb Marca!”.

Aquesta, doncs, no és, ni molt menys, la primera ocasió en la qual el nascut a Juazeiro s’adreça al diari Marca. La tensió entre el jugador i el mitjà va arribar a ser tan alta, que el primer va vetar les preguntes del segon. En una roda de premsa de la temporada 2015/2016, i quan un periodista de Marca va fer-li una pregunta, Dani Alves va negar-se a contestar. “¿De quin mitjà m’has dit que ets? ¿De Marca? Millor passem el torn. No contesto preguntes ni de Marca ni d’As. Jo, com Mourinho, només parlo amb el teu cap”.

La pol·lèmica de Halloween amb el diari As

Això venia del passat. I és que dies abans d’aquella roda de premsa, prèvia a un partit de fase de grups de la Champions, contra la Roma, va succeir aquell cèlebre episodi de Halloween. Els jugadors del Barça de Luis Enrique, després de guanyar en la seva visita al Getafe, i aprofitant la festivitat estatunidenca, es van disfressar. Posteriorment, després que un munt de mitjans critiquessin l’acció i l’interpretessin com una burla a l’equip madrileny, el diari As va publicar unes imatges del vestuari que havien fet servir els blaugranes, aparentment molt brut. En aquest sentit, i preguntat per això en una zona mixta, Dani Alves va declarar que “nosaltres no hem estat, serien els d’As. És una vergonya perquè ho han manipulat”.

El joc de paraules amb Punto pelota després que qüestionessin Messi

Anys enrere, quan en la zona mixta del Camp Nou un periodista del controvertit programa madrileny Punto Pelota va posar en dubte el rendiment de Messi els darrers partits, un Alves incrèdul va defensar el seu company i amic qüestionant si la pregunta era “de debò”, i si havia vist els números de l’argentí. Després de dialogar amb ell, es va aturar, va mirar ostensiblement quin logo hi havia al micròfon i, en descobrir-lo, va exclamar que “no et contestaré perquè ja sé d’on vens, vols desestabilitzar”.

El brasiler va prosseguir recordant al periodista que “jo, amb el micròfon, soc el millor del món, no em guanya ningú, perquè és molt fàcil parlar des d’aquí. Un dia canviarem: tu em dones el micròfon i tu posa’t a jugar, a veure com et va”. Després, va explicar a un altre periodista que si la connexió entre periodista i ell és positiva, la resposta serà positiva; però si és negativa, la resposta serà negativa. I, abans de marxar, va referir-se al periodista de Punto Pelota com a toca pelotas, fent un joc de paraules, i tot dient que havien de canviar el nom del programa i nomenar-lo tal com ell acabava de proposar.



Més notícies
Dani Alves, jugador del Barça | Europa Press
Dani Alves troleja la premsa madridista
Notícia: Dani Alves troleja la premsa madridista
Comparteix
El brasiler torna a la càrrega contra el diari Marca amb la ironia que sempre l'ha caracteritzat
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
El Barça s’escalfa a les xarxes i reparteix clatellades a tothom
Notícia: El Barça s’escalfa a les xarxes i reparteix clatellades a tothom
Comparteix
L'equip de comunicació del club empra ara un to molt més irònic i satíric

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa