Món Esport
Dani Alves troleja la premsa madridista

Dani Alves està vivint en el Futbol Club Barcelona una segona joventut. El lateral, que va marxar l’estiu de 2016 del club blaugrana després d’una etapa de vuit temporades gloriosa, hi ha tornat al mercat hivernal de l’actual temporada. Han sigut cinc anys i mig sense el brasiler, que s’han fet molt llargs. I és que des que va enfilar cap a la Juventus, no se li ha trobat cap substitut de garanties. A més, des que va marxar, el vestuari va anar, a poc a poc, deprimint-se.

No sembla ser casualitat que les pitjors desfetes de la història recent del Barça s’hagin donat just després que Alves hagués marxat. Mentre el brasiler va ser a Can Barça, l’equip ho va guanyar quasi tot. I, quan no, almenys va competir fins al final. L’única derrota important del Barça amb Alves va ser el 4-0 i el 0-3 que el Bayern de Munic va assestar a un equip minvat per circumstàncies físiques o per la malaltia de Tito Vilanova, que el va apartar de les regnes de l’equip durant un temps. Per tant, cal tenir en compte el context.

Ara, quan el Barça més necessitava vitamines per alegrar els seus ànims, en la primera temporada post Messi, en el primer cop que el club ha descendit a l’Europa League en molt de temps i quan més ha patit al campionat de Lliga en molts anys, la incorporació de Dani Alves ha esdevingut clau. Ha sigut molt oportuna. No només per tapar el forat del lateral dret. També per alegrar els ànims. Ara els futbolistes somriuen als entrenaments. Òbviament, ho fan perquè les coses van millor. I les coses van millor, en gran part, gràcies a Dani Alves.

Piulada plena d’ironia contra el diari Marca

La seva alegria es trasbalsa a totes les àrees. En el camp, en les zones mixtes i a les xarxes socials. I és que avui, el brasiler ha fet una piulada plena d’ironia que ha recordat el Dani Alves més valent. Recorden aquell Dani Alves que a les rodes de premsa es negava a contestar preguntes de determinats mitjans madrilenys? Doncs ara ho ha tornat a fer.

Després que el compte de Twitter de TNT Sports de Mèxic es fes eco d’una informació provinent del diari Marca que assegura que el Barça renovarà un any més Dani Alves a causa del seu bon rendiment, el brasiler hi ha sortit al pas. No ha desmentit ni afirmat res. Simplement ha trolejat el mitjà madrileny, expressant que “quan [la piulada] diu Marca, el meu cor comença a tenir por. És una broma, tius, només per no perdre el costum amb Marca!”.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
El Barça s’escalfa a les xarxes i reparteix clatellades a tothom
Notícia: El Barça s’escalfa a les xarxes i reparteix clatellades a tothom
Comparteix
L'equip de comunicació del club empra ara un to molt més irònic i satíric
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
VÍDEO | Missatge de suport de Laporta al poble ucraïnès
Notícia: VÍDEO | Missatge de suport de Laporta al poble ucraïnès
Comparteix
El màxim dirigent del Barça ha assegurat que el club farà tot el que pugui per ajudar Ucraïna

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa