Món Esport
VÍDEO | Missatge de suport de Laporta al poble ucraïnès

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha enviat un missatge de suport al poble ucraïnès després de la invasió de l’exèrcit rus que va començar la setmana passada. El màxim dirigent de l’entitat blaugrana ha fet referència a tots els seguidors del Barça que hi ha a Ucraïna i, més concretament, als “vint-i-vuit socis i la penya que hi ha a Kíiv”. Ha demanat que s’aturi la guerra, la qual ha qualificat “d’horrorosa i injustificable”. També ha assegurat que el Barça acollirà aquelles persones que arribin a Catalunya buscant refugi.

El discurs del president Laporta

Aquest ha estat el discurs de Joan Laporta: “En nom del Futbol Club Barcelona vull expressar el nostre suport i solidaritat amb el poble ucraïnès. Sempre que hem tingut la possibilitat de visitar Ucraïna, hem notat l’escalf i l’afecte dels seguidors del Barça d’aquest país, on tenim vint-i-vuit socis i una Penya a Kíiv que amb el seu centenar de membres fa barcelonisme per aquelles terres. També tenim esportistes i exesportistes ucraïnesos que han engrandit la història del Futbol Club Barcelona. Per a tots ells i per a totes les persones que estan patint l’horror d’una guerra injustificable, sapigueu que estem amb vosaltres i que ajudarem fent costat a tots els ucraïnesos i ucraïnesos que arribin al nostre país buscant refugi”. Les darreres paraules del president Laporta han estat directament en ucraïnès i han estat les següents: “Ucraïnesos, el Barça està amb vosaltres. Aturem la guerra”.

El Barça, com molts altres clubs d’Europa i del món, ha realitzat diverses accions simbòliques per demanar l’alto el foc. Abans de cada partit que s’ha jugat des de l’esclat del conflicte bèl·lic, els futbolistes blaugranes, juntament amb els rivals en qüestió, han mostrat cartells a favor de la pau i contraris a la guerra.



Més notícies
Incendi en un edifici a Ucraïna per l'impacte d'una bomba russa | Europa Press
Un entrenador del Xakthar Donetsk mor assassinat per l’exèrcit rus
Notícia: Un entrenador del Xakthar Donetsk mor assassinat per l’exèrcit rus
Comparteix
Un tècnic de les categories inferiors del club ucraïnès ha rebut l'impacte de la metralla d'una bomba
Javier Tebas, president de LaLiga | Europa Press
Tebas compara la Superlliga amb la invasió de Rússia a Ucraïna
Notícia: Tebas compara la Superlliga amb la invasió de Rússia a Ucraïna
Comparteix
El president de LaLiga ha assegurat que els fundadors d'aquest projecte "menteixen més que Putin"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa