Món Esport
El Barça s’escalfa a les xarxes i reparteix clatellades a tothom

L’estat de gràcia en el qual està instaurat el Futbol Club Barcelona s’està traslladant a totes les àrees del club. Després que el primer equip masculí completés un mes de febrer de somni, havent golejat en quatre dels sis partits que ha disputat, havent eliminat el Nàpols de l’Europa League, havent marcat 19 gols (i rebut vuit) o havent-se consolidat els seus fitxatges Adama Traoré, Pierre-Emerick Aubameyang i Dani Alves, l’equip de comunicació del club està on fire.

L’alegria vista als terrenys de joc s’ha prolongat als community managers del Barça. Aquests estan imprimint un to satíric, irònic i graciós mai vist en els perfils blaugranes a les xarxes socials. Per exemple, per definir l’estat d’eufòria intern després dels grans resultats esmentats, han editat un mem trencant, en bona mesura, l’habitual to formal que tenen les entitats en aquests canals.

També, abans, havien fet sàtira de la mítica pancarta de Gareth Bale amb el text “Wales, golf, Madrid. In that order” (“Gal·les, golf, Madrid. En aquest ordre”), en la qual recordava que el Madrid no era la seva prioritat. En aquesta ocasió, i per acompanyar una foto de Dani Alves en la qual duu un got de cafè, han escrit “Barça, moda i cafè. Després, la resta”.

La gran darrera publicació del Barça femení

Ara, el Barça s’hi ha tornat a lluir amb una nova publicació impactant en termes d’humor. I, fins i tot, de reivindicació. Resulta que en la gala de la Pilota d’Or de l’any passat va cridar molt l’atenció la no nominació de diverses futbolistes del Barça femení. Malgrat que les dones de Lluís Cortés -i, actualment, de Jonatan Giráldez- van fer una temporada històrica en guanyar el triplet, i per tant, tots els grans títols, en la nòmina de les deu millors futbolistes de l’any només un terç eren blaugranes. Incomprensiblement, només tres de deu (Alèxia Putellas, guanyadora del guardó; Jennifer Hermoso, segona classificada, i Lieke Martens, cinquena).

En aquest sentit, i aprofitant l’estat de gràcia en el qual es troben els treballadors de l’equip de comunicació del Barça, han fet una publicació criticant allò. Cal tenir en compte que darrerament diversos perfils, entre ells el de l’Elx, estan criticant que un dels grans canals esportius a escala mundial, 433, té molt més en compte els futbolistes anglesos que els espanyols.

Llavors, seguint aquest mateix patró, el Barça ha criticat les múltiples absències injustificades en la llista de la Pilota d’Or en qüestió, advocant que si Aitana Bonmatí fos estatunidenca, els organitzadors del certamen, la revista France Football, sí que l’haurien inclòs, per qüestions de màrqueting. Posteriorment, però, el mateix perfil del Barça femení ha eliminat la publicació.

Captura de la publicació del perfil oficial del Barça femení vers la revista France Football


Més notícies
Pablo Torre, futbolista del Racing de Santander | Racing de Santander
El Barça es baralla amb el Madrid per una perla del futbol espanyol
Notícia: El Barça es baralla amb el Madrid per una perla del futbol espanyol
Comparteix
El jove migcampista Pablo Torre ha irromput amb força al Racing de Santander
Franck Kessié, futbolista del Milan | Europa Press
Xavi sedueix un dels objectius del Barça en el mercat de fitxatges
Notícia: Xavi sedueix un dels objectius del Barça en el mercat de fitxatges
Comparteix
El tècnic ha trucat el migcampista del Milan Franck Kessié i confia en que l'estiu vinent arribi a Can Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa