Món Esport
Xavi sedueix un dels objectius del Barça en el mercat de fitxatges

El Futbol Club Barcelona es troba en un estat de gràcia. L’equip entrenat per Xavi Hernández ha completat un mes quasi perfecte en termes de joc i de resultats. Els sis partits que havia de disputar al febrer es preveien molt durs. Havia de visitar l’Espanyol en un sempre exigent derbi barceloní, un València que malgrat no travessar el seu millor moment sempre posa les coses difícils a Mestalla, rebre l’Atlètic de Madrid en la batalla per classificar-se a la Champions de la temporada que ve i l’Athletic Club, botxí dels blaugranes a la Copa; i disputar un doble enfrontament de setzens de final d’Europa League contra al Nàpols, que a hores d’ara és el primer classificat de la Serie A italiana.

El Barça ha solucionat aquests partits amb quatre golejades i dos empats. De fet, un d’aquests va ser en l’anada contra el Nàpols. Per tant, a posteriori no compta com a punxada, ja que en la tornada el Barça va guanyar i eliminar l’equip napolità. Llavors, a efectes pràctics, només ha punxat en la seva visita a l’RCDE Stadium, amb un 2-2 que, a més, va acabar oferint un bon sabor de boca ja que van ser els blaugranes els que van empatar el partit, en les seves acaballes. En total són 19 gols a favor i 8 en contra en sis partits. A més, jugadors com Adama Traoré i Pierre-Emerick Aubameyang s’han consolidat, i Pedri González ha tornat, després d’haver estat lesionat, amb la millor forma possible.

Per tant, ara mateix tot són grans notícies a Can Barça. Tot i això, les coses sempre poden millorar. Malgrat les bones notícies esmentades, i que ara sí que tingui arguments a la banqueta per revolucionar els partits (ho va fer, per exemple, Ousmane Dembélé, en el darrer partit, entrant a falta de vint minuts i marcant un gol i donant dues assistències), el tècnic terrassenc vol més, de cara a una temporada vinent que es preveu encara més il·lusionant que l’actual.

Xavi fa de secretari tècnic per convèncer un jugador que acaba el seu contracte el mes de juny

Per això, Xavi ha trucat un dels objectius de la secretaria tècnica. Es tracta de Franck Kessié, migcampista ivorià de 25 anys consolidat al futbol italià i que ja sona fa setmanes per reforçar el club català. Seria un perfil diferent als de Pedri, Gavi o Frenkie de Jong. És un futbolista box to box, de l’estil Yaya Touré. Les últimes cinc temporades, comptant aquesta, ha jugat a l’AC Milan, i allà ha cridat l’atenció del tècnic del blaugrana.

Tant és així que, segons el periodista italià Matteo Moretto, l’ha trucat per explicar-li que compta amb ell de cara a la temporada que ve i convèncer-lo. De fet, el fitxatge seria relativament factible, ja que Kessié acaba el seu contracte el proper 30 de juny i per tant queda lliure. A més, segons les mateixes informacions, el gest de la trucada li ha agradat, i també li agrada el Xavi entrenador, el seu projecte i la ciutat de Barcelona.



Més notícies
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
El Barça dissenya una nova oferta per convèncer Dembélé
Notícia: El Barça dissenya una nova oferta per convèncer Dembélé
Comparteix
Segons informa el diari Sport, el club li demanaria una renovació a curt termini
Leo Messi i Kylian Mbappé celebren un gol | Europa Press
Messi pren una decisió transcendental sobre el seu futur
Notícia: Messi pren una decisió transcendental sobre el seu futur
Comparteix
L'argentí optaria per complir el seu contracte fins a 2023, tot i no trobar-se del tot a gust a París

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Guaita-que-fan-ara a març 02, 2022 | 09:57
    Guaita-que-fan-ara març 02, 2022 | 09:57
    Aquest noi es molt lleig, encara que no en tingui la culpa. Segur que hi han jugadors molt bons i prou endreçats per jugar en el seu lloc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa