Món Esport
El Barça dissenya una nova oferta per convèncer Dembélé

Un golàs, dues assistències i la revolució total d’un partit que s’estava començant a bloquejar han estat suficient per girar del tot la truita del debat sobre el futur d’Ousmane Dembélé. Si bé el mes de gener el Futbol Club Barcelona va retirar l’oferta de renovació que havia fet al davanter francès perquè ell no la va acceptar, ara l’entitat blaugrana ha canviat el discurs i busca trobar la manera de convèncer-lo perquè es quedi. De fet, el mateix president Joan Laporta ja li ho ha demanat públicament, quan el to del club amb Dembélé fa només dos mesos era d’hostilitat total.

L’estratègia del Barça per convèncer Dembélé

D’aquesta manera, i segons explica el diari Sport, el Barça hauria dissenyat una nova oferta de contracte per al davanter francès, que consisteix en una renovació a curt termini. Si bé en primera instància el club culer li demanava quatre o cinc anys de compromís, ara seria d’uns dos anys, cosa que facilitaria que Dembélé acceptés, ja que es podria tornar a parlar del seu futur en un període de temps molt més pròxim. Econòmicament, el Barça li demanava una reducció salarial i el jugador, en comptes d’això, demanava més diners dels que cobra ara, però, segons ha pogut saber el club i revela el diari Sport, les ofertes que rep d’altres equips tampoc no s’ajusten als seus desitjos.

El Barça també demana un esforç al jugador

Ara bé, el Barça vol mantenir la compostura i no s’arrossegarà per renovar Dembélé. Està dissenyant aquesta nova oferta, però també necessita que el jugador faci un pas previ. El seu representant, Moussa Sissoko, ha estat un autèntic bastó a la roda pel que fa a les negociacions, així que l’actitud d’aquesta part haurà de canviar per tornar a obrir una taula de diàleg entre els dos bàndols. Ara bé, si bé és cert que la situació canvia com un mitjó i es torna a parlar de la seva renovació, això no vol dir que sigui una operació senzilla. A més a més, Laporta ja va deixar clar que això s’hauria de tancar el pròxim estiu i no ara de forma imminent.



Més notícies
Ousmane Dembélé i Joan Laporta, la temporada passada | FC Barcelona
Laporta demana públicament a Dembélé que renovi
Notícia: Laporta demana públicament a Dembélé que renovi
Comparteix
El president també s'ha referit a la humilitat de Pedri González
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
Una clàusula del contracte de Dembélé podria costar molts diners al Barça
Notícia: Una clàusula del contracte de Dembélé podria costar molts diners al Barça
Comparteix
Depèn dels minuts que jugui en els partits que resten, el club hauria de pagar més d'un milió d'euros al francès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa