Món Esport
La premsa madridista demana una sanció per a Xavi Hernández

El Barça està molt ben situat per aconseguir el fitxatge d’Erling Haaland. Aquest fet no agrada gens a la premsa del Reial Madrid, que sap que el noruec és un dels grans objectius de l’equip blanc de cara a l’estiu vinent. El motiu pel qual el club blaugrana ha avançat al seu etern rival en la cursa per la incorporació del davanter és una reunió que Xavi Hernández va tenir amb el futbolista durant aquesta setmana. El tècnic culer va viatjar expressament a Munic per conèixer les intencions de l’escandinau pel mercat d’estiu. L’atacant es troba en aquesta ciutat treballant per recuperar-se d’una lesió que pateix des de fa un mes i mig.

La premsa madrilenya assegura que aquesta trobada entre Xavi i Haaland és una prova que el Barça està temptejant el davanter per tal d’aconseguir el seu fitxatge. La normativa de la FIFA no permet que cap club negociï amb un jugador al qual li queden més de sis mesos de contracte, com és el cas del noruec. El vincle de l’atacant amb el Borussia Dortmund finalitza al mes de juny del 2024. Per tant, diversos periodistes vinculats al Reial Madrid estan demanant que Xavi Hernández sigui sancionat per haver mantingut aquesta reunió amb Haaland quan encara li queden dos anys de contracte.

Bon exemple d’això és un tweet del cap de la secció del Reial Madrid al diari As, Tomás Roncero, que denunciava el següent al seu perfil de Twitter: “Tinc entès que és il·legal contactar directament amb un jugador que té contracte en vigor. Si el que ha fet Xavi amb Haaland, ho fa Ancelotti amb Mbappé a París, tindríem un escàndol mundial. Però amb el Barça tot s’hi val…”.

Els antecedents del Madrid no afavoreixen els seus arguments

Les queixes per part de la premsa de Madrid no tenen cap sentit si tenim en compte que el club madridista va negociar amb el davanter del PSG Kylian Mbappé quan quedaven més de sis mesos per a la finalització del seu contracte. De fet, el director esportiu del club parisenc, Leonardo do Nascimento, va denunciar aquesta pràctica il·legal per part del conjunt madrileny. No obstant això, la premsa madridista està disposada a tot per tal impedir l’arribada d’una estrella mundial com Haaland al Barça.



Més notícies
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
El Reial Madrid colpeja el Barça en la lluita per Haaland
Notícia: El Reial Madrid colpeja el Barça en la lluita per Haaland
Comparteix
Florentino Pérez es reunirà amb el Borussia Dortmund de manera imminent
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
La majoria de pretendents de Dembélé haurien renunciat al seu fitxatge
Notícia: La majoria de pretendents de Dembélé haurien renunciat al seu fitxatge
Comparteix
El Chelsea i la Juventus ja no estarien interessats en el francès

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Putini a març 06, 2022 | 20:46
    Putini març 06, 2022 | 20:46
    La caverna ataca de nuevo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa