Món Esport
Laporta es mulla sobre el possible retorn de Messi al Barça

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, ha concedit una entrevista a RAC1 per analitzar tota l’actualitat blaugrana. El màxim dirigent culer ha donat molts detalls respecte a diversos temes, com per exemple l’acord de patrocini amb Spotify, però també s’ha mullat sobre una de les especulacions de les darreres setmanes: un possible retorn de Leo Messi al Barça. En primer lloc, Laporta ha desmentit que el pare i representant del futbolista, Jorge Messi, s’hagi posat en contacte amb el club per parlar d’aquesta opció. A més a més, ha estat força contundent i ha deixat entreveure que el davanter argentí no tornarà: “No he rebut cap missatge seu o de l’entorn que vulgui tornar, i nosaltres ara no ens ho plantegem”.

Quan i com tornarà Messi al Barça?

Ara bé, Laporta no ha volgut tancar del tot aquesta possibilitat, ja que ha deixat clar que, des del seu punt de vista, és “el millor jugador del món” i que “el Leo sempre serà el Leo”. De totes maneres, ha fet referència a la construcció d’un projecte rejovenit i ha dit que està molt satisfet amb com s’estan fent les coses: “Estem construint un equip nou, amb gent jove i certa experiència, la simbiosi està funcionant”. Això sí, ha parlat de l’opció de veure Messi una altra vegada amb la samarreta del Barça en el partit amistós d’homenatge a Juan Carlos Unzué que disputaran Barça i Manchester City en una data que encara s’ha d’establir. En cas que això no sigui possible, Laporta ha dit que vol que l’argentí inauguri el nou Camp Nou l’any 2024 o 2025.

La relació actual entre Messi i Laporta

Finalment, el president del Barça ha recordat el moment en què va haver de decidir que Messi no podia renovar com a blaugrana. Diu que no se’n penedeix i que va fer el que havia de fer “per a la institució”. No nega que fos un moment molt dur, però s’ha mostrat segur d’ell mateix. Tampoc no ha desmentit que la relació amb el jugador s’hagi refredat de forma considerable: “Ara tenim una relació menys fluida, jo el recordo amb efecte, espero que ell també”.



Més notícies
El nou Camp Nou, amb el patrocini de Spotify | FC Barcelona
Laporta explica per què no es revelaran les xifres de l’acord amb Spotify
Notícia: Laporta explica per què no es revelaran les xifres de l’acord amb Spotify
Comparteix
El president del Futbol Club Barcelona ha parlat sobre l'assemblea de socis compromissaris del pròxim cap de setmana
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta pot recuperar vuitanta milions de les males decisions de Bartomeu
Notícia: Laporta pot recuperar vuitanta milions de les males decisions de Bartomeu
Comparteix
L'Atlètic de Madrid i l'Aston Villa estan disposats a pagar les clàusules de rescisió d'Antoine Griezmann i Philippe Coutinho, respectivament

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Sergi a març 29, 2022 | 07:27
    Sergi març 29, 2022 | 07:27
    A veure Dani Alves no és que sigui un xavalet precisament
  2. Icona del comentari de: La Guineu sense Carasseta a març 29, 2022 | 13:41
    La Guineu sense Carasseta març 29, 2022 | 13:41
    no s´oblide vosté que Messi es patrimoni del barcelonisme i té que tornar, per que va sortir per la mala gestió que hi havia al barça a banda de ser el futbolista que ens ha fet feliços . Si cal desfer-se de Puiqué i Marc André, ni ho dubti.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa