Món Esport
Laporta porta el catalanisme a l’extrem per al pròxim clàssic

El primer equip masculí del Futbol Club Barcelona jugarà amb l’equipació de la senyera el clàssic del pròxim diumenge 20 de març al Santiago Bernabéu contra el Reial Madrid. Així ho ha demanat el seu president, Joan Laporta, qui demostra novament el seu compromís amb el país en una cita molt assenyalada. Es tracta d’una informació avançada pel periodista Gerard Romero en el seu canal de Twitch Jijantes FC. La samarreta de la senyera és la tercera d’aquesta temporada. La primera és blaugrana, la segona morada i també existeix l’equipació de les competicions europees que l’equip ha lluït tant a la UEFA Champions League com a l’Europa League i que també és blaugrana, però amb un disseny molt diferent de la primera.

El precedent de la temporada passada

Cal recordar que la temporada passada el Barça ja va utilitzar una equipació especial per al clàssic de Madrid. En aquella ocasió no es va jugar al Santiago Bernabéu, perquè l’estadi merengue estava en obres. En comptes d’això, el duel es va disputar a Valdebebas, a l’estadi Alfredo di Stéfano. El conjunt blaugrana, aleshores encara dirigit per Ronald Koeman i amb Leo Messi com a capità, va dur una samarreta gairebé idèntica a la primera equipació, però les línies granes es convertien en una senyera quan baixaven cap a la part inferior de l’equipació. Tot i això, la samarreta especial no va donar sort al Barça, que va perdre per dos gols a un.

Ganas de volver a veros

Aquest partit és especial per a Joan Laporta, perquè serà la primera vegada que tornarà al Santiago Bernabéu en la seva segona etapa com a president del Barça. Cal tenir en compte que justament aquest estadi va ser una de les claus de la seva victòria electoral, ja que la pancarta que va situar a prop del camp amb el ja mític Ganas de volver a veros va donar-li molts punts de cara als comicis. De la seva primera etapa, Laporta guarda records molt bonics al Bernabéu, com el 2-6 amb Pep Guardiola a la banqueta o el 0-3 on Ronaldinho va sortir ovacionat.



Més notícies
Karim Benzema, davanter del Madrid | Europa Press
Greus problemes per al Madrid abans del clàssic
Notícia: Greus problemes per al Madrid abans del clàssic
Comparteix
L'estrella de l'equip de Carlo Ancelotti, Karim Benzema, podria perdre's el partit per lesió
Ronald Koeman i Joan Laporta, durant l'etapa del neerlandès com a tècnic blaugrana | Europa Press
Koeman torna a embogir contra Laporta
Notícia: Koeman torna a embogir contra Laporta
Comparteix
El neerlandès lamenta en una entrevista la manera amb la qual Laporta el va acomiadar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa