Món Esport
Koeman torna a embogir contra Laporta

Ronald Koeman va ser l’entrenador escollit per la junta de Josep Maria Bartomeu per a substituir Quique Setién i, a la vegada, iniciar un necessari periode de transició en el Futbol Club Barcelona. El neerlandès va recollir les regnes de la nau blaugrana en el moment més delicat de la seva història recent: després de la catàstrofe del 2-8 del Bayern de Munic i de la catàstrofe del burofax de Leo Messi. Amb una plantilla minvada per moltes derrotes i que demanava a crits una regeneració.

Koeman va deixar la selecció del seu país per adquirir aquest desafiament. Després de tenir una temporada força bona tenint en compte les circumstàncies, havent guanyat una Copa, havent lluitat per la Lliga fins al final, havent plantat cara al Paris Saint-Germain en la tornada dels vuitens, amb un 1-1, després d’haver encaixat un 1-4 al Camp Nou; i haver consolidat joves talents com Pedri González, Ronald Araujo o Gavi, l’heroi de Wembley va començar l’etapa post Messi amb pèssims resultats.

Tant va ser així, que el nou president, Joan Laporta, després de buscar un reemplaçament en l’estiu de l’any 2021, finalment, el mes d’octubre va acomiadar-lo per acabar contractant Xavi Hernández. I això és una cosa que encara fa mal a Koeman. No el què, sinó el com. No que el fessin fora, sinó la manera que va escollir el president del Barça per fer-ho.

Després de carregar contra Laporta fa unes setmanes, Koeman ho acaba de tornar a fer. En una entrevista al programa de televisió neerlandès Hoge Bomen, Koeman ha lamentat que Laporta li hagués comunicat la decisió en un avió (el de tornada de Madrid a Barcelona, després de visitar el Rayo Vallecano i de perdre per 1-0).

“Una cosa que em va doldre va ser que els jugadors estaven asseguts darrere nostre, mentre jo vaig haver d’anar a seure al seu costat”, ha explicat. També ha lamentat, amb més vehemència encara, que “sempre va dient que soc una llegenda del club”, però, segons el tècnic, mai no ho ha deixat clar d’aquesta manera públicament. “Demostra-ho, llavors!”, ha exclamat.

Segon cop que Koeman carrega contra Laporta

Aquesta és la segona vegada, doncs, que l’exjugador blaugrana carrega contra Laporta en dues setmanes. En l’anterior, va recalcar, entre altres coses, que “no em veureu al Camp Nou durant una bona temporada. No puc fer això. No puc fingir que no va passar res amb aquest president”.



Més notícies
Laporta parla amb Koeman en el seu primer dia a la presidència | FC Barcelona
Laporta reconeix el gran error que va cometre amb Koeman
Notícia: Laporta reconeix el gran error que va cometre amb Koeman
Comparteix
El president del Barça ha analitzat el seu primer any al capdavant del club
Koeman i Laporta, en arxiu | FC Barcelona
Koeman trenca el silenci i carrega contra Laporta amb paraules molt dures
Notícia: Koeman trenca el silenci i carrega contra Laporta amb paraules molt dures
Comparteix
L'entrenador neerlandès ha acusat el president del Barça de mentider i ha lamentat la manca de suport que va rebre

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No volem inadaptats a can Barça a març 15, 2022 | 19:35
    No volem inadaptats a can Barça març 15, 2022 | 19:35
    Ja ha après a parlar en català aquest Koeman ? No ? Doncs que es quedi a Holanda i, si vol venir a Barcelona que faci un curs a distància del Consorci per a la Normalització Lingüística que d'inadaptats, a can Barça, ja en tenim més del que hi caben.
  2. Icona del comentari de: Culé. a març 16, 2022 | 08:49
    Culé. març 16, 2022 | 08:49
    Que un grandísim jugador fracassi com a entrenador és cosa què ha passat sempre. Recordeu els casos de Kubala i de Di Stéfano. I Koeman, com aquests, gran jugador, també ha fracasssat com a entrenador.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa