Món Esport
Greus problemes per al Madrid abans del clàssic

Els equips masculins del Futbol Club Barcelona i el Reial Madrid es tornaran a veure les cares aquesta setmana. Serà el diumenge 20 de març, en el partit corresponent al segon clàssic de Lliga de la temporada, el qual es jugarà al Santiago Bernabéu. A l’anada, els merengues van derrotar els blaugranes al Camp Nou per 1-2, mentre que a la Supercopa, on també es van trobar, els blancs van sortir vencedors per 2-3 en un duel que va arribar fins a la pròrroga. Ara, els blancs jugaran per assegurar-se el títol de Lliga, mentre que el Barça tindrà l’oportunitat d’aconseguir una victòria que confirmi la millora de l’equip des de l’arribada de Xavi Hernández, a la vegada que el faria fort a la zona Champions de la classificació.

Karim Benzema, dubte seriós per al clàssic

Tanmateix, al Madrid li estan arribant males notícies abans d’aquest clàssic. Malgrat que els merengues van ser capaços de guanyar el Mallorca en el darrer partit de Lliga, dos jugadors fonamentals per a Carlo Ancelotti van acabar tocats. El més preocupat de tots, sense cap mena de dubte, és el davanter francès Karim Benzema. L’estrella indiscutible del Reial Madrid es va haver de retirar a la recta final del partit amb molèsties i després que li hagin pogut fer els primers exàmens no hi ha bones notícies al respecte. Segons informa el diari Marca, la presència de Benzema al clàssic està en dubte de forma molt seriosa i ara mateix el més probable és que no pugui jugar. Això, però, encara s’ha de confirmar.

Mendy i Rodrygo, els altres tocats

D’altra banda, el lateral esquerre francès Ferland Mendy també va sortir amb problemes físics d’aquest partit i també és dubte per al clàssic. No és un jugador tan diferencial com Benzema, però el Madrid pateix sense Mendy i guanya un futbolista molt desequilibrant quan hi és. Finalment, cal destacar que un altre jugador que pot perdre’s aquest partit és l’extrem brasiler Rodrygo Goes, tot i que en aquest cas el més probable és que sí que estigui recuperat de cara al cap de setmana.



Més notícies
Erling Haaland, davanter del Borussia Dortmund | Europa Press
El Madrid s’assegura el fitxatge de Haaland, segons la premsa madrilenya
Notícia: El Madrid s’assegura el fitxatge de Haaland, segons la premsa madrilenya
Comparteix
Segons explica el diari Marca, el club blanc s'ha llançat amb tot per incorporar el davanter noruec
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
L’afició del PSG dona arguments a Mbappé per marxar al Madrid
Notícia: L’afició del PSG dona arguments a Mbappé per marxar al Madrid
Comparteix
El futbolista francès està molt decebut amb l'actitud hostil contra Messi i Neymar, segons l'Équipe

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa