Món Esport
L’afició del PSG dona arguments a Mbappé per marxar al Madrid

El París Saint-Germain està passant per un moment extremadament delicat. L’eliminació de la setmana passada en mans del Reial Madrid al Santiago Bernabéu als vuitens de final de la UEFA Champions League va ser un cop molt dur, no tant pel fet de caure en la competició que desitgen guanyar amb totes les seves formes, sinó més aviat per la imatge que va deixar l’equip, deixant-se remuntar una eliminatòria que tenia perfectament controlada i sense encaixar bé la derrota, amb l’espectacle particular dels dirigents del club francès.

La crisi al PSG cada dia és més gran

La crisi al PSG s’ha accentuat en els dies posteriors. La seva afició encara ha entomat pitjor la decepció europea que els seus directius i així ho va demostrar a l’últim partit de Lliga al Parc dels Prínceps, on dues de les grans estrelles de l’equip i del futbol mundial, Leo Messi i Neymar Jr., van ser escridassades pel seu públic. Va ser una imatge històrica, ja que cap dels dos jugadors està acostumat a rebre aquest tracte tan hostil per part de la seva mateixa afició. De fet, des d’aleshores han anat apareixent informacions que situen l’argentí i el brasiler lluny de França aquest mateix estiu, tot i que tots dos tenen contracte vigent i és difícil que la directiva els deixi marxar.

Kylian Mbappé, molt afectat pel comportament de la seva afició

Ara bé, segons explica l’Équipe, aquest comportament dels seguidors del PSG també hauria afectat negativament un dels únics futbolistes que va ser aplaudit: Kylian Mbappé. El mitjà esportiu francès assegura que el davanter parisenc està molt decebut amb l’hostilitat dels aficionats del seu equip amb els seus mateixos companys. Mbappé estaria molt afectat al respecte i això no fa més que donar encara més arguments a l’astre mundial per abandonar el PSG quan acabi la temporada. Cal recordar que el seu contracte finalitza el pròxim mes de juny i que el més probable és que marxi al Reial Madrid. Els dirigents del club gal l’estan intentant retenir de totes les maneres i amb ofertes astronòmiques, però els fets dels darrers dies no ajuden de cap de les maneres a convèncer el jugador.



Més notícies
Messi, durant el comiat amb el Barça | Europa Press
Messi hauria demanat tornar al Barça
Notícia: Messi hauria demanat tornar al Barça
Comparteix
El seu pare i representant, Jorge Messi, hauria trucat a directius del club per sondejar el seu retorn
Jugadors del PSG celebren un gol aquesta temporada, contra el Saint-Étienne | Europa Press
La crisi del PSG provocaria la sortida de dos pesos pesants
Notícia: La crisi del PSG provocaria la sortida de dos pesos pesants
Comparteix
La crispació de l'afició francesa el darrer cap de setmana pot haver estat la gota que vessa el got

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa