Món Esport
El Madrid s’assegura el fitxatge de Haaland, segons la premsa madrilenya

Canvi radical dels esdeveniments. Després que el Futbol Club Barcelona s’hagi retirat de la lluita pel fitxatge del davanter noruec Erling Haaland, el Manchester City semblava l’únic equip i el més ben posicionat per tancar aquesta operació amb xifres escandaloses. Tanmateix, la premsa madrilenya ha donat la gran sorpresa a l’actualitat informativa del món de l’esport i ara assegura que el Reial Madrid podria anunciar el fitxatge de Haaland aquesta mateixa setmana. El seu president, Florentino Pérez, hauria preparat fins a 350 milions d’euros per signar el davanter de moda del futbol europeu, repartits entre el traspàs i el salari durant tots els seus anys de contracte.

El Borussia Dortmund, interessat en una venda ràpida

Sempre segons la informació de la premsa de Madrid, el Borussia Dortmund, l’actual club de Haaland, estaria interessat a tancar una venda imminent, ja que d’aquesta manera cotitzaria a la borsa i això provocaria una revalorització de les accions de l’entitat alemanya. A més a més, això també comportaria que el conjunt groc-i-negre tingués aquests diners assegurats per buscar des d’ara mateix el substitut per a Haaland, el qual, presumiblement, serà el davanter alemany del Red Bull Salzburg Karim Adeyemi, una de les altres promeses del futbol europeu.

La cartera de Florentino continua regnant

El fet que hauria convençut el Borussia Dortmund per decantar-se a favor del Madrid en comptes del City és que Florentino Pérez hauria fet una oferta al club alemany impossible de rebutjar. Haaland tindrà una clàusula de rescissió de 75 milions d’euros el pròxim estiu, però el president merengue hauria pujat aquesta xifra a gairebé el doble i hauria ofert fins a 130 milions d’euros al Dortmund pel davanter noruec. Per la seva banda, el Manchester City de Pep Guardiola només posava sobre la taula 80 milions d’euros per al Borussia, segons la premsa anglesa, cosa que es troba molt lluny dels números de Florentino. Hans-Joachim Watzke, conseller delegat del Borussia Dortmund, podria viatjar aquesta mateixa setmana a Madrid per enllestir les negociacions.



Més notícies
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
Laporta descarta el fitxatge de Haaland
Notícia: Laporta descarta el fitxatge de Haaland
Comparteix
El president del Barça assegura que no farà cap operació que comprometi l'economia del club
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
L’afició del PSG dona arguments a Mbappé per marxar al Madrid
Notícia: L’afició del PSG dona arguments a Mbappé per marxar al Madrid
Comparteix
El futbolista francès està molt decebut amb l'actitud hostil contra Messi i Neymar, segons l'Équipe

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Victor a març 15, 2022 | 14:30
    Victor març 15, 2022 | 14:30
    A veure si surt tant bo com Hazard i Bale ! Ja,ja,
  2. Icona del comentari de: Las rejas del Palacio del Pardo a març 15, 2022 | 22:13
    Las rejas del Palacio del Pardo març 15, 2022 | 22:13
    Perquè deu ser, que el REAL Madrid, pren embranzida quan l'extrema dreta també ho fa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa