Món Esport
El Barça ja negocia amb el substitut de Jordi Alba

El Futbol Club Barcelona ha activat les negociacions amb Javi Galán, lateral esquerre extremeny de vint-i-set anys, perquè doni relleu a Jordi Alba a partir de la temporada vinent i pugui ser el seu substitut en un futur no molt llunyà. Segons ha avançat el periodista esportiu català Gerard Romero en el seu canal de Twitch Jijantes FC, la cúpula del Barça, capitanejada pel president Joan Laporta i el seu home de confiança en l’àrea de fitxatges, Mateu Alemany, s’ha reunit amb els representants de Galán per parlar de la seva incorporació de cara al pròxim mercat d’estiu.

Javi Galán, un bon lateral de la Lliga

Javi Galán, valorat en nou milions d’euros per Transfermarkt, ha fet una molt bona temporada al Celta de Vigo. El salt a Primera Divisió el va fer amb l’Osca i ja va destacar moltíssim, però hi havia dubtes sobre el seu rendiment en un equip de més exigència, com és el club gallec. Tanmateix, s’ha convertit en un jugador imprescindible de les alineacions d’Eduardo Coudet i ha estat un dels millors laterals de tota la Lliga.

El Barça haurà de negociar amb el Celta

Si bé és cert que Galán no era la primera opció d’Alemany, que volia incorporar José Luis Gayà, del València, el fet que el jugador xe estigui a punt de signar la seva renovació impossibilita aquesta operació. Havien sonat altres noms, com el de l’exblaugrana Alejandro Grimaldo, però l’operació de Galán es contempla com la més econòmica i senzilla, ja que el Barça no haurà de lluitar contra grans clubs per incorporar-lo. Ara bé, en cas que el futbolista accepti la proposta de l’entitat culer, el Celta l’haurà de deixar marxar. De moment, els gallecs es remeten a la clàusula de rescissió de divuit milions d’euros, segons Jijantes FC, mentre que el Barça estaria disposat a pagar-ne uns deu.

Jordi Alba necessita relleu

Fa moltíssims anys que Jordi Alba no té ningú que li pugui fer ombra al lateral i això ha provoca que hagi de jugar massa partits per temporada i que no pugui tenir relleu quan no rendeix al nivell requerit. S’ha intentat amb futbolistes com Lucas Digne o Junior Firpo, però han fracassat estrepitosament. Tampoc no acaba de funcionar el jove jugador del filial Alejandro Balde. Per tant, el Barça torna a fer un esforç per trobar algú que pugui competir amb Alba per aquesta plaça al lateral esquerre.



Més notícies
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
El Barça hauria seduït l’entorn de Dembélé amb un contracte astronòmic
Notícia: El Barça hauria seduït l’entorn de Dembélé amb un contracte astronòmic
Comparteix
El club i el representant del jugador van reunir-se ahir per abordar la renovació
Robert Lewandowski, jugador del Bayern de Munic | Europa Press
El Barça es reuneix amb el representant de Lewandowski
Notícia: El Barça es reuneix amb el representant de Lewandowski
Comparteix
L'operació, liderada pel secretari de futbol blaugrana, Mateu Alemany, pren molta força
Sergi Roberto, lesionat | Europa Press
Sergi Roberto recau de la seva lesió abans de signar la seva renovació
Notícia: Sergi Roberto recau de la seva lesió abans de signar la seva renovació
Comparteix
El futbolista de Reus es perdrà el que queda de temporada quan ja es projectava el seu retorn
Alessio Romagnoli, jugador del Milan | Europa Press
Apareix un nom molt sorprenent com a possible fitxatge del Barça
Notícia: Apareix un nom molt sorprenent com a possible fitxatge del Barça
Comparteix
El Barça estaria interessat en el fitxatge del defensa central italià Alessio Romagnoli

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa