Món Esport
Frenkie de Jong pren una decisió definitiva sobre el seu futur

El migcampista neerlandès Frenkie de Jong, del Futbol Club Barcelona, hauria decidit quedar-se al Barça i complir amb el seu contracte, que s’estén fins a 2026, segons ha informat Ràdio Barcelona. Durant els darrers dies han aparegut diverses notícies que asseguraven que l’entitat blaugrana estava rebent ofertes molt interessants per ell. El futbolista, que no ha acabat d’encaixar en les tres primeres temporades que ha jugat al Camp Nou, hauria escoltat les propostes d’alguns clubs, però finalment hauria decidit mantenir el seu somni i triomfar al Barça.

La conversa de Frenkie de Jong amb Xavi Hernández

En aquest sentit, una reunió amb l’entrenador, Xavi Hernández, hauria estat decisiva. De Jong té la sensació que no se’l valora prou, que el seu rendiment no ha estat baix, però que els culers són excessivament exigents amb ell. Ara bé, Xavi li hauria mostrat tot el seu suport i la seva confiança i a partir d’aquí el neerlandès ja no estaria tan preocupat per les crítiques que li arriben des de fora de l’equip. De fet, en el seu darrer partit amb el Barça, contra el Mallorca al Camp Nou, el de Gorinchem va ser un dels millors del conjunt blaugrana, així que es poden observar els primers fruits d’aquesta conversa entre Xavi i De Jong.

De Jong, amb qualitat de sobres, però amb poca regularitat

Des de l’estiu de 2019, Frenkie de Jong ha estat una peça fonamental, tant per a Ernesto Valverde, com per a Quique Setién, Ronald Koeman i també ara amb Xavi Hernández. Ha jugat un total de 137 partits, ha marcat tretze gols i ha repartit setze assistències. Si bé és cert que la seva aportació de cara a porteria no és el tret més distintiu del neerlandès, totes les altres coses que ha donat a l’equip no han estat suficients per valorar el seu rendiment com a excel·lent.

Sí que és cert que ha tingut grans moments de joc, on ha fregat la perfecció, però quan el Barça no juga bé, ell se’n ressent i no ajuda a treure els seus companys de la mala dinàmica. Se’l va fitxar perquè marqués la diferència al mig del camp i ha demostrat que té la qualitat per fer-ho, però encara no ha tingut la regularitat per poder afirmar que és un dels millors del món en la seva posició i companys com Pedri González o Pablo Gavi en algunes ocasions l’han passat per davant. Xavi encara té molta feina per fer amb ell, però sembla que, com a mínim de cara a la temporada vinent, podrà continuar treballant amb Frenkie de Jong.



Més notícies
Els jugadors del Barça, abans del partit contra el Mallorca | FC Barcelona
El gran assenyalat del partit del Barça contra el Mallorca
Notícia: El gran assenyalat del partit del Barça contra el Mallorca
Comparteix
Els blaugranes han estat millor que en darreres ocasions, però alguns jugadors no se salven
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi respon a Koeman i confessa que ha parlat seriosament amb un jugador
Notícia: Xavi respon a Koeman i confessa que ha parlat seriosament amb un jugador
Comparteix
El tècnic blaugrana ha evitat entrar en conflicte amb el tècnic holandès
Jordi Cruyff i Joan Laporta, durant un acte | Europa Press
El Barça es pronuncia públicament sobre Lewandowski i Frenkie de Jong
Notícia: El Barça es pronuncia públicament sobre Lewandowski i Frenkie de Jong
Comparteix
Jordi Cruyff, futur secretari tècnic del club, ha donat pistes sobre el pròxim mercat de fitxatges
Frenkie de Jong, jugador del Barça | Europa Press
Ofereixen al Barça dos jugadors a canvi de Frenkie de Jong
Notícia: Ofereixen al Barça dos jugadors a canvi de Frenkie de Jong
Comparteix
El neerlandès podria aterrar al Manchester United, i retrobar-se amb l'entrenador Erik ten Hag, mentre que Marcus Rashford i Alex Telles enfilarien cap a Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa