Món Esport
Xavi respon a Koeman i confessa que ha parlat seriosament amb un jugador
  • CA

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, assegura que el conjunt blaugrana no abaixarà els braços durant les últimes cinc jornades de Lliga tot i no tenir opcions de ser campió. El tècnic culer confia que els seus jugadors ofereixin la millor versió per assolir els objectius que encara estan en joc: “Entraran en Champions els equips que tinguin més desig. Aquest club està fet per guanyar títols i el segon lloc és el mínim que podem exigir. Hem de mentalitzar-nos per aconseguir aquest repte”.

Xavi també demana als futbolistes del Barça facin un pas endavant per trencar la ratxa de tres derrotes seguides al Camp Nou: “Hem de ser més equip que mai i mostrar personalitat. No hem perdut els últims tres partits per mala actitud, sinó per situacions que ens han pesat com encaixar un gol aviat o no ser efectius. Hem de tirar endavant aquesta situació perquè tinc un equip guanyador”.

L’entrenador del FC Barcelona ha anunciat que Ansu Fati estarà disponible i que jugarà algun minut contra el Mallorca. En canvi, no s’ha mostrat gaire optimista amb els futbolistes del seu equip que encara estan lesionats: “Pedri està entrenant al marge, però té bones sensacions. Piqué segueix amb problemes i avui sentia més dolor. Sergi Roberto, no ha recaigut, però es troba en un punt baix. D’altra banda, Nico es va lesionar aquesta setmana en un xoc amb Ansu. És una pena perquè no anem sobrats de migcampistes”.

Ha tingut una conversa amb Frenkie de Jong

D’altra banda, Xavi ha confessat que ha parlat amb Frenkie de Jong durant aquesta setmana després que l’holandés s’emprenyés molt per ser substituït a l’últim partit: “Vam tenir una xerrada cara a cara molt bona. És evident que aquell canvi el va frustrar. Tot i això, jo he de mirar per l’equip. Ha fet partits excel·lents, però ha de ser constant. Pot marcar diferències perquè no veig altres jugadors amb aquestes condicions. És un futbolista molt important de present i de futur”.

Per últim, el tècnic blaugrana ha contestat a les declaracions que ha fet aquesta setmana Ronald Koeman, en què l’holandès va insinuar que el Barça era millor equip quan ell era l’entrenador i va assegurar que es va sentir abandonat per la directiva: “No canviaré les seves sensacions i no opinaré. És una persona que admiro i respecto. Agraeixo el treball i l’esforç que va fer. Jo sí que sento el suport del club i del barcelonisme”.



Més notícies
Ansu Fati, jugador del Barça | FC Barcelona
Ansu Fati jugarà contra el Mallorca, però el Barça podria tenir nou baixes
Notícia: Ansu Fati jugarà contra el Mallorca, però el Barça podria tenir nou baixes
Comparteix
Dembélé i Piqué podrien unir-se a les set baixes confirmades amb què compta l'equip blaugrana
Els jugadors del Barça durant un entrenament | FC Barcelona
El Barça podria facilitar una sortida per tornar un favor
Notícia: El Barça podria facilitar una sortida per tornar un favor
Comparteix
El club blaugrana estaria disposada a permetre el retorn d'Umtiti a l'Olympique de Lió a l'estiu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa