Món Esport
El Barça podria facilitar una sortida per tornar un favor

El Barça vol buscar-li una sortida al seu futbolista Samuel Umtiti de cara al pròxim estiu. De fet, el club blaugrana ja fa temps que intenta donar sortida a aquest jugador, però el defensa mai ha volgut marxar perquè cap equip estava disposat a pagar-li el salari de vuit milions d’euros anuals que rebia a l’entitat culer fins al mes de gener. No obstant això, el francès va acceptar signar un nou contracte amb un sou molt inferior a principis d’any per tal d’ajudar al FC Barcelona a sortir de la complicada situació econòmica que està vivint i a disposar d’espai salarial per inscriure els fitxatges del mercat d’hivern. Ara, el salari del gal seria d’uns tres milions d’euros anuals.

Tot i que el contracte que va signar Umtiti al gener té vigència fins al 2026, diversos mitjans afirmen que el Barça vol buscar-li una sortida al central el pròxim estiu. El jugador podria veure amb bons ulls la possibilitat de marxar de la Ciutat Comtal perquè sap que ho tindrà molt difícil per tenir minuts a l’equip blaugrana.

Possible retorn a Lió

El diari Sport assegura que una de les opcions de futur per a Umtiti és fitxar per l’Olympique de Lió, que era el club al qual pertanyia abans d’arribar al Barça el 2016. Aquest diari afirma que el club blaugrana sap que el conjunt francès està interessat en el defensa. La directiva barcelonista estaria disposada a posar tot de la seva part per tal que el central pugui buscar un destí on sigui feliç, ja que estaria molt agraïda amb el jugador per haver accedit a rebaixar-se el sou. Per tant, el FC Barcelona podria tornar-li el favor facilitant la seva sortida allà on ell decideixi.

Una de les vies que poden acordar el Barça i l’Olympique de Lió pel retorn d’Umtiti a França és una cessió. El club gal podria tenir alguns dubtes sobre el rendiment del defensa perquè tan sols ha jugat un partit aquesta temporada i pateix una lesió que l’ha mantingut apartat dels terrenys de joc des del mes de gener. Per tant, el Lió podria aprofitar que el sou d’Umtiti ara és més assequible que abans per provar el futbolista durant una temporada en la qual estigui cedit i disposar així d’un curs per decidir si acaba adquirint el central en propietat. El fet que el futbolista hagi acceptat reduir el seu salari facilita molt la seva sortida. Abans era impossible que algun equip preguntés per la seva cessió perquè ningú estava disposat a comprometre els vuit quilos que cobrava el francès per un futbolista que fa tres anys que no juga més de vint partits per culpa dels seus problemes al genoll.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
El Barça veu perillar una milionada
Notícia: El Barça veu perillar una milionada
Comparteix
Les últimes actuacions de Coutinho a l'Aston Villa no permeten assegurar que els britànics paguin la seva opció de compra
Ronald Araujo, jugador del Barça | FC Barcelona
Araujo repassa la temporada del Barça i llança un missatge a l’afició
Notícia: Araujo repassa la temporada del Barça i llança un missatge a l’afició
Comparteix
L'uruguaià, a més, ha desvelat quines figures han estat claus en la seva renovació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa