Món Esport
El Barça veu perillar una milionada
  • CA

El Barça va cedir Philippe Coutinho a l’Aston Villa durant el passat mercat d’hivern. El migcampista no havia tingut cap protagonisme a Barcelona durant la primera meitat de la temporada, ni amb Ronald Koeman a la banqueta ni tampoc amb Xavi Hernández. Per tant, la directiva barcelonista va optar per buscar-li una sortida i va acordar amb el conjunt anglès el préstec del brasiler fins a final de temporada amb una opció de compra de 40 milions d’euros.

Coutinho va començar amb molt bon peu a l’Aston Villa i va fer quatre gols i tres assistències durant els seus primers vuit partits al conjunt de Birmingham. El rendiment del brasiler va ser tan sorprenent que el seu entrenador, Steven Gerrard, va suggerir a la directiva britànica en roda de premsa que pagués els 40 milions de l’opció de compra del migcampista. Aquesta situació va provocar que el Barça comencés a fregar-se les mans pensant que podia ingressar una gran quantitat de diners per un jugador que no entra als plans del club blaugrana.

L’Aston Villa podria començar a dubtar si paga l’opció de compra de Coutinho

No obstant això, el pas del temps no està jugant a favor del FC Barcelona. Els últims cinc partits de Philippe Coutinho han estat força discrets. El futbolista cedit pel Barça no ha fet cap gol ni ha aconseguit realitzar una assistència durant l’últim mes i mig. A més, l’equip de Birmingham acumula cinc partits sense guanyar, justament els mateixos que fa que el brasiler no participa en cap diana. Aquesta situació afecta de ple al club blaugrana perquè la baixada del rendiment del migcampista pot conduir a l’Aston Villa a renunciar a pagar l’opció de compra de 40 milions per aquest jugador. A més, cal tenir en compte que tan sols queden quatre jornades perquè acabi la Premier League. Per tant, Coutinho té poc temps per reconduir la seva dinàmica i de convèncer el seu actual equip de quedar-se’l en cas que el jugador vulgui continuar en aquest club.

Si l’Aston Villa renunciés a la compra del brasiler, el Barça disposaria d’altres vies per donar sortida a aquest futbolista. Diversos mitjans asseguren que el Newcastle United també està interessat en Coutinho i, fins fa poc, algunes informacions apuntaven que aquest equip estava disposat a pagar per aquest fitxatge una quantitat superior als 40 milions de l’opció de compra de l’Aston Villa. No obstant això, el Barça continua necessitant que el migcampista mostri el seu màxim nivell perquè com millor rendiment ofereixi, més diners podrà demanar pel seu traspàs.



Més notícies
Ronald Araujo, jugador del Barça | FC Barcelona
Araujo repassa la temporada del Barça i llança un missatge a l’afició
Notícia: Araujo repassa la temporada del Barça i llança un missatge a l’afició
Comparteix
L'uruguaià, a més, ha desvelat quines figures han estat claus en la seva renovació
Nico, Pedri i Ferran, durant un entrenament | FC Barcelona
Una nova lesió al Barça confirma que ha tornat la plaga
Notícia: Una nova lesió al Barça confirma que ha tornat la plaga
Comparteix
El club ha notificat la baixa de Nico González, que se suma a set més

Comentaris

  1. Icona del comentari de: El Tito Cruyff a abril 30, 2022 | 14:17
    El Tito Cruyff abril 30, 2022 | 14:17
    Laporta dimisión!!!. Laporta dimisión!!!. Laporta dimisión!!!. Laporta dimisión!!!. Laporta dimisión!!!.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa