Món Esport
L’exemple que demostra que el Bayern pensa a deixar marxar Lewandowski

Ja ha quedat molt clar que el Futbol Club Barcelona està interessat en el davanter del Bayern de Munic Robert Lewandowski. Aquest acaba contracte l’any que ve, i també ha expressat el seu desig per marxar de l’entitat bavaresa. En aquesta circumstància, és obvi que el gegant alemany ha de buscar solucions. Ho està fent, amb noms de davanters importants sobre la taula. I això demostra que, malgrat que públicament s’han negat a deixar marxar el polonès, internament veuen que no tindran cap altra opció.

I és que darrerament ha transcendit que el club presidit per Oliver Kahn està interessat en un dels millors davanters centre del món: Harry Kane. Així ho ha informat el mitjà Sportitalia. L’anglès ja va voler abandonar el Tottenham Hotspur fa un any, si bé no li ho van permetre. Volia aterrar a un equip amb moltes més opcions de títols. I és que si bé és un dels millors jugadors del moment i ja porta anys a l’elit futbolística, encara no n’ha guanyat cap.

Seria una operació complicada pels sis cops campions d’Europa. Kane acaba contracte d’aquí a dos anys i això ho dificulta molt. El seu president, Daniel Levy, és molt dur a l’hora de negociar, com ja va quedar demostrat l’any passat. Es va parlar d’un traspàs de Kane al Manchester City de Pep Guardiola, però al final la dirigència del club londinenc no ho va permetre.

El Bayern, amb Sadio Mané a la recambra

L’altra alternativa que continuaria tenint en compte el Bayern és la de l’extrem del Liverpool Sadio Mané. Aquest ja ha deixat entreveure que vol marxar de l’equip anglès i trobar un nou desafiament, després de sis anys a Anfield. A més, els de Jürgen Klopp tindrien pràcticament fet el fitxatge d’un dels davanters revelació del continent aquest curs, i que de fet ha marcat gols al Barça: l’uruguaià Darwin Núñez.

Per tant, faci el que faci el Bayern, es podria produir un efecte papallona que acabaria portant Lewandowski al Barça. No tindria sentit que el Bayern fitxés Kane i mantingués Lewandowski a la seva plantilla. Són moviments que denoten que els camins del club català i del crack polonès estan molt a prop d’unir-se.



Més notícies
Rubén Neves, jugador del Wolverhampton | Europa Press
Apareix un nou nom a la llista de fitxatges del Barça
Notícia: Apareix un nou nom a la llista de fitxatges del Barça
Comparteix
L'equip blaugrana, interessat en el pivot Rubén Neves per crear competència a Sergio Busquets
Frenkie de Jong, durant un partit | Europa Press
De Jong ja ha acceptat marxar del Barça, segons la premsa anglesa
Notícia: De Jong ja ha acceptat marxar del Barça, segons la premsa anglesa
Comparteix
The Athletic publica que el migcampista neerlandès es convertirà en jugador del Manchester United
Gavi, jugador del Barça | Europa Press
El futur de Gavi, molt a prop de resoldre’s
Notícia: El futur de Gavi, molt a prop de resoldre’s
Comparteix
El Barça i el seu agent, Iván de la Peña, han desbloquejat la situació i està a punt de signar la renovació
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
La premsa francesa revela el futur de Dembélé
Notícia: La premsa francesa revela el futur de Dembélé
Comparteix
El francès acaba contracte amb el Barça a finals de mes i sembla que ja té el seu destí decidit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa