Món Esport
La premsa francesa revela el futur de Dembélé

El serial d’Ousmane Dembélé està a punt d’arribar al seu final. És obvi: s’acosta el 30 de juny i el seu entorn ha de prendre ja una decisió. També són òbvies les opcions que ha tingut tot aquest temps: acceptar la darrera proposta de renovació del Futbol Club Barcelona, o acceptar una oferta externa. Doncs bé, tal com ha informat el mitjà francès le10sport, el campió del món i els seus agents ja han decidit: s’han decantat per desembarcar al Chelsea.

I és que al Chelsea hi ha l’entrenador Thomas Tuchel. Un entrenador que precisament va tenir el francès a les seves ordres. Va ser al Borussia Dortmund. Un equip que va veure l’explosió de Dembélé. A Alemanya va completar un curs 2016/2017 sublim, que va cridar l’atenció de tota Europa i que va fer que la junta directiva de Josep Maria Bartomeu es decantés per ell per substituir Neymar, després que el brasiler hagués marxat per sorpresa al Paris Saint-Germain.

Dembélé, cap a un Chelsea en transició

D’aquesta manera, l’equip londinenc, campió d’Europa fa un any, s’estaria reforçant amb un futbolista que quan ha volgut, ha demostrat que és un dels davanters més habilidosos del continent. Cal recordar que els blues tenen ja un gran arsenal ofensiu. Això sí, hi ha informacions que apunten que el seu davanter centre Romelu Lukaku marxarà. I a Stamford Bridge ha decebut el rendiment de l’alemany Timo Werner i del marroquí Hakim Ziyech, també homes d’atac. Per tant, la incorporació lliure de Dembélé els permetria pujar el nivell i fer un cop de timó després d’un curs nefast a nivell extraesportiu (amb el comiat del seu antic propietari, el rus Roman Abramóvitx) i discret, però suficient, en termes esportius.

Dembélé arribaria al Chelsea, doncs, com a agent lliure. Per tant, el club no pagaria cap preu de traspàs al Barça, si bé hauria de pagar una prima de fitxatge força elevada. No ha transcendit la xifra, si bé ja se sap l’ambició econòmica de l’agent Moussa Sissoko i companyia. Quan els jugadors queden lliures i tenen mercat, s’acostuma a obrir una subhasta, tenint en compte que els equips que desitgen aquestes figures volen guanyar la cursa als altres.

La relació Dembélé-Barça, amb més ombres que llums

Així les coses, es tancaria una relació de Dembélé i el Barça que haurà durat cinc anys i que ha tingut moltes més ombres que llums. El de Vernon va arribar a Can Barça després del moviment esmentat de Neymar, i a canvi de la multimilionària xifra de 105 milions d’euros més 40 en variables. Si bé ha tingut bons moments, no ha justificat mai aquell preu que, tot sigui dit, no és pas la seva responsabilitat. També cal recordar que els darrers mesos el seu rendiment va pujar tant que el va elevar a ser el futbolista més desequilibrant de la xavineta, amb el permís del lesionat Ansu Fati, i juntament amb Pedri González i Pierre-Emerick Aubameyang.

De fet, aquest últim, amic del francès després que tots dos coincidissin al Dortmund esmentat, ha intentat convèncer Dembélé perquè decideixi quedar-se. També ho ha fet Xavi Hernández, qui va evitar que la junta directiva castigués el mosquit després de no renovar durant el mercat hivernal de fitxatges i tampoc marxar per deixar diners a canvi. Però com apunta la premsa francesa, això no serà així i el seu adeu és qüestió de dies.



Més notícies
Ángel di María, jugador argentí | Europa Press
La increïble oportunitat de mercat que vol aprofitar el Barça
Notícia: La increïble oportunitat de mercat que vol aprofitar el Barça
Comparteix
El club català podria perfeccionar la davantera del masculí amb Ángel di María, qui arribaria lliure
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
Comunicat oficial de l’agent de Dembélé per explicar el seu futur
Notícia: Comunicat oficial de l’agent de Dembélé per explicar el seu futur
Comparteix
Moussa Sissoko, representant del futbolista francès del Barça, manté la porta oberta a qualsevol possibilitat
Ousmane Dembélé, davanter francès del Barça | Europa Press
El Barça ja té el substitut de Dembélé
Notícia: El Barça ja té el substitut de Dembélé
Comparteix
El davanter francès no renovarà amb el Barça i Abde Ezzalzouli pujarà al primer equip
Carney Chukwuemeka, jugador de l'Aston Villa | Europa Press
L’exemple que demostra la delicadíssima situació econòmica del Barça
Notícia: L’exemple que demostra la delicadíssima situació econòmica del Barça
Comparteix
El club blaugrana s'ha reunit amb una jove promesa de la Premier League per intentar-la fitxar, però hi ha hagut de renunciar pels problemes financers

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa