Món Esport
El futur de Gavi, molt a prop de resoldre’s

El Futbol Club Barcelona es troba a només un pas de tancar la renovació del jove migcampista andalús Pablo Gavi, segons informa Catalunya Ràdio. Un dels objectius de l’entitat blaugrana dels darrers mesos ha estat assegurar-se la continuïtat de la columna vertebral jove i talentosa, formada per futbolistes com Pedri González, Ronald Araujo, Ansu Fati o el mateix Gavi, i el nom de l’andalús era l’últim que quedava per confirmar el futur del dream teen. Ara, però, aquest cas que s’ha allargat molt més del previst, entra a la recta final.

Gavi accepta la proposta de renovació del Barça

Si bé en els darrers dies ja s’havia informat que el Barça havia presentat una nova proposta al representant de Gavi, l’exblaugrana Iván de la Peña, Catalunya Ràdio assegura que les dues parts s’han posat d’acord i la renovació arribarà a bon port. L’oferta del club a Gavi no és desorbitada, ja que l’entitat culer no es troba en la situació econòmica ideal, però és correcta per a un jugador tan jove com ell. De fet, seria similar a la que ha acceptat darrerament el central uruguaià Ronald Araujo. Ben segur que tots dos tenien propostes més atractives pel que fa als diners, però la voluntat de quedar-se al Barça ha pesat per sobre de tot.

La gran temporada de Gavi

Gavi es va destapar a l’inici d’aquesta temporada passada, amb Ronald Koeman a la banqueta, i ha estat un jugador importantíssim durant tot el curs, tant per al tècnic neerlandès, com per al seu substitut, Xavi Hernández. Ha disputat quaranta-sis partits amb el primer equip, ha marcat dos gols i ha repartit sis assistències. A més a més, també s’ha convertit en una peça fonamental per a la selecció espanyola i Luis Enrique Martínez s’ha desfet en elogis cap a ell en moltes ocasions.



Més notícies
Busquets i Gavi, durant un partit | Europa Press
Sorprenent clatellada de Busquets a Gavi: posa en dubte el seu ADN Barça
Notícia: Sorprenent clatellada de Busquets a Gavi: posa en dubte el seu ADN Barça
Comparteix
"Encara li falta molt per entendre el joc de posició", ha declarat el capità del conjunt blaugrana
Gavi, jugador del FC Barcelona | Europa Press
La nova proposta de renovació del Barça per Gavi
Notícia: La nova proposta de renovació del Barça per Gavi
Comparteix
Iván de la Peña i Gavi ja estudien la nova proposta de renovació
Pablo Gavi, jugador del Barça | Europa Press
Gavi podria marxar del Barça a canvi d’una milionada
Notícia: Gavi podria marxar del Barça a canvi d’una milionada
Comparteix
Segons el diari Sport, el Liverpool es planteja la possibilitat d'executar la clàusula de rescissió del futbolista andalús
Pablo Gavi, jugador del Barça | Europa Press
Laporta sembra dubtes sobre la renovació de Gavi
Notícia: Laporta sembra dubtes sobre la renovació de Gavi
Comparteix
"La situació no m'agrada", ha assegurat el president del Barça en una entrevista amb L'Esportiu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa