Món Esport
Ferran Reverter podria ser el nou fitxatge de Florentino Pérez

Florentino Pérez té la intenció de fitxar qui fins ara ha estat director executiu del Futbol Club Barcelona, Ferran Reverter, per incorporar-lo a la seva empresa Actividades de Construcción y Servicios (ACS). Segons informa el diari Sport, el president del Reial Madrid valora molt positivament la tasca que Reverter ha desenvolupat com a CEO del Barça durant els darrers mesos, de la mateixa manera que l’empresari català també ha elogiat en algunes ocasions la gestió del club blanc. Tots dos ja han treballat junts en els moments de la temporada passada en els quals el Barça i el Madrid van fer front comú, per una banda a l’hora de presentar el projecte de la Superlliga i per l’altra en l’oposició a l’acord de LaLiga amb CVC. D’aquesta manera, Florentino ha pogut veure com treballa Reverter i, de fet, tots dos estarien units per una bona i cordial relació.

Cal tenir en compte que Reverter continua sent el CEO del Barça, ja que el club blaugrana li ha demanat que segueixi al capdavant de l’àrea executiva fins que no se li trobi un substitut. Tanmateix, el diari Sport també explica que durant els darrers dies ha cancel·lat reunions i trobades i, de facto, ja no estaria operant com a director executiu de l’entitat blaugrana. El Barça, però, està encara lluny de trobar el seu nou CEO després que Mateu Alemany, actual director de l’àrea de futbol, renunciés a l’oferta que li va proposar el president Joan Laporta. Durant les darreres hores també s’ha posat el nom d’Àlex Barbany sobre la taula, però segons detallen diversos mitjans de comunicació esportius, aquesta opció tampoc no hauria arribat a bon port.

Florentino Pérez necessita un nou CEO per ACS, ja que Ángel García Altozano, l’actual, ja té 73 anys. Tanmateix, si la versió que ha donat el Barça és certa, Reverter no hauria d’estar interessat en aquesta oferta, ja que, segons ha dit el mateix president Joan Laporta, l’empresari català li ha demanat “un any sabàtic”. En cas que s’acabi incorporant a ACS, el més normal seria que això passés d’aquí a un temps, primer per aquest argument de l’any de descans i després perquè no deixaria una bona imatge si marxés del Barça per fitxar immediatament per Florentino Pérez, president de l’etern rival.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta explica la dimissió de Ferran Reverter
Notícia: Laporta explica la dimissió de Ferran Reverter
Comparteix
"Ens ha demanat un any sabàtic", ha assegurat
Alemany, Laporta i Yuste, en arxiu | FC Barcelona
El Barça descarta Mateu Alemany com a substitut de Ferran Reverter
Notícia: El Barça descarta Mateu Alemany com a substitut de Ferran Reverter
Comparteix
Fonts del club confirmen a Món Esport que aquesta opció no està sobre la taula

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa