Món Esport
El Barça descarta Mateu Alemany com a substitut de Ferran Reverter

El Futbol Club Barcelona està treballant per trobar un substitut a Ferran Reverter en el càrrec de director executiu, però aquest no serà Mateu Alemany. Malgrat que en les darreres hores han aparegut informacions que situaven l’actual director de l’Àrea de Futbol com a nou CEO, fonts del club ho han desmentit a Món Esport i asseguren que Alemany mantindrà el mateix càrrec que ha tingut fins ara. El Barça continua buscant el perfil adequat, però també cal destacar, segons ha pogut saber Món Esport, que encara no té cap opció ferma a la vista i que no hi ha, ara per ara, cap nom sobre la taula.

La notícia de la dimissió de Reverter ha caigut com una bomba entre el barcelonisme, que valorava molt positivament la tasca de l’empresari català al capdavant de l’àrea executiva, però, segons ha explicat ell mateix en un comunicat, el fet de voler dedicar més temps a la família ha acabat pesant massa i ha decidit fer un pas al costat. De tota manera, cal tenir en compte que mitjans de comunicació com La Vanguardia asseguren que també han estat molt rellevants algunes discrepàncies que ha anat tenint amb el president Joan Laporta durant tot aquest temps. En qualsevol cas, la seva sortida ha estat amistosa, ja que així mateix ho han expressat tant el mateix Reverter com el club, i fins i tot podria acabar ocupant algun càrrec després de la seva dimissió com a CEO, com ara el d’assessor extern.

De fet, Reverter continuarà sent el director executiu del Barça fins que no se li trobi un substitut i, tenint en compte que encara no es contempla cap nom des del club, això podria continuar sent així durant uns quants mesos. D’aquesta manera, podrà acabar de traçar el pla de recuperació que s’està duent a terme a l’entitat blaugrana per reflotar la situació, així com preparar un bon traspàs del seu càrrec, que és un dels més importants dins del club. Durant els últims dies ha ajudat el president Laporta a signar l’acord de patrocini amb Spotify per als pròxims anys.



Més notícies
Ferran Reverter, director general del Barça | Europa Press
Es confirma la dimissió amistosa de Reverter: podria continuar al club
Notícia: Es confirma la dimissió amistosa de Reverter: podria continuar al club
Comparteix
Segons informa el diari Sport, podria passar a ser assessor extern del Barça
Ferran Reverter, director general del Barça | Europa Press
Ferran Reverter dimiteix com a director executiu del Barça
Notícia: Ferran Reverter dimiteix com a director executiu del Barça
Comparteix
El club anuncia que deixa el càrrec per motius "personals i familiars"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa