Món Esport
Es confirma la dimissió amistosa de Reverter: podria continuar al club

La notícia de la dimissió de Ferran Reverter com a director executiu del Futbol Club Barcelona ha caigut com una bomba sobre el barcelonisme durant el matí del dimarts 8 de febrer. A poc a poc, però, s’han anat coneixent nous detalls sobre els motius que l’han portat a prendre aquesta decisió i cada cop es pot entendre millor per què ha acabat deixant el seu càrrec de CEO. Si bé en primera instància ha causat un gran impacte la informació de La Vanguardia que assegurava que havia marxat per l’acord amb Spotify, posteriorment s’ha sabut que aquesta i altres desavinences professionals han estat importants, però que també han estat molt rellevant la situació personal i familiar de Reverter. En el seu comunicat s’ha mostrat molt agraït amb el club i Joan Laporta. D’aquesta manera, el Barça ha escenificat una sortida d’allò més amistosa.

Això s’ha acabat de confirmar amb una nova informació que ara revela el diari Sport. Resulta que Reverter ha vist que per treballar en una institució com és el Futbol Club Barcelona, s’hi ha de dedicar les 24 hores del dia, els set dies de la setmana i els 365 dies de l’any. Si bé va tornar d’Alemanya i va deixar MediaMarkt per poder passar més temps amb la seva família a Catalunya, s’ha adonat que en un lloc com el Barça no resoldrà aquest problema. Així doncs, i sempre segons l’Sport, aquest ha estat un argument molt important a l’hora d’entendre la seva decisió. A més a més, ja considera que ha fet una feina destacada a l’entitat culer, ja que ha traçat el full de ruta dels pròxims anys per treure el Barça del pou en què estava quan va arribar Laporta a la presidència.

De fet, la seva sortida ha estat tan amistosa que fins i tot es planteja continuar vinculat al club com a assessor extern per supervisar tots els projectes que ha engegat. A més a més, no abandonarà l’entitat blaugrana fins que no s’hagi trobat un substitut adequat per a ell i s’espera que es mantingui al càrrec de director executiu fins a finals de temporada.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
El motiu ètic pel qual el Barça ha triat Spotify
Notícia: El motiu ètic pel qual el Barça ha triat Spotify
Comparteix
Les alternatives a l'empresa musical sueca eren companyies de criptomonedes
Ferran Reverter, director general del Barça | Europa Press
Ferran Reverter dimiteix com a director executiu del Barça
Notícia: Ferran Reverter dimiteix com a director executiu del Barça
Comparteix
El club anuncia que deixa el càrrec per motius "personals i familiars"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa