Món Esport
Ferran Reverter dimiteix com a director executiu del Barça

El Futbol Club Barcelona ha comunicat que Ferran Reverter, qui fins ara era director executiu o CEO del Barça, dimiteix del seu càrrec. Segons explica l’entitat blaugrana i el mateix empresari, ho fa a causa de “motius personals i familiars”. Tot i això, La Vanguardia assegura que l’acord que tot just ha signat el club amb Spotify perquè es converteixi en el patrocinador principal del club hauria acabat convencent Reverter per prendre aquesta decisió. A més a més, segons RAC1, tampoc no hauria estat d’acord amb alguns dels fitxatges que s’han dut a terme durant les últimes setmanes. De totes maneres, Reverter no abandonarà l’entitat culer fins que no se li hagi trobat un substitut, segons consta en el mateix comunicat, i ambdós mitjans també asseguren que la sortida serà amistosa i que no hi ha cap trencament intern greu, sinó que senzillament hi hauria hagut petites discrepàncies professionals. No es tracta, doncs, d’una dimissió traumàtica.

Aquest és el comunicat de Reverter que comparteix el Barça: “Ara fa gairebé un any vaig decidir deixar Alemanya i tornar a Barcelona per motius familiars i poc després vaig acceptar el repte que em va oferir el president Joan Laporta de dirigir l’àrea executiva del Club. Aquests mesos han estat apassionants i agraeixo al president la seva confiança i, sobretot, el seu entusiasme i capacitat de lideratge perquè el FC Barcelona compti en aquests moments amb un equip directiu de primer nivell capaç de tornar a posicionar el Barça com a líder mundial. Personalment he posat un gran esforç i dedicació durant aquests mesos, però ara vull centrar-me en el propòsit pel qual vaig tornar a Barcelona, que és el de dedicar més temps a projectes personals i familiars”.

Sigui com sigui, i a l’espera que el president Joan Laporta o el mateix Reverter donin més explicacions al respecte, el Barça perd un dels seus noms més destacats a l’àrea executiva. L’empresari català va arribar al club de la mà de Laporta quan aquest va guanyar les eleccions i va substituir Òscar Grau, qui tot just havia estat esquitxat pel cas del Barçagate. El fitxatge de Reverter va ser molt celebrat, sobretot quan va fer la presentació de l’auditoria interna que es va dur a terme al club per conèixer l’estat de les finances de l’entitat blaugrana i ho va fer amb molta claredat. En aquell moment es va aplaudir amb força que hi hagués una figura com ell al Barça.



Més notícies
El Camp Nou, en arxiu | Europa Press
Spotify, nou patrocinador principal del Barça
Notícia: Spotify, nou patrocinador principal del Barça
Comparteix
L'empresa sueca vestirà els equips de futbol i posarà nom al Camp Nou, segons RAC1
Carles Puyol aixeca la Copa del Món | FIFA
Catalunya, més a prop d’albergar part del Mundial de futbol del 2030
Notícia: Catalunya, més a prop d’albergar part del Mundial de futbol del 2030
Comparteix
Després que es retirés la candidatura britànica i irlandesa, la d'Espanya i Portugal és ara l'única oficial

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa