Món Esport
Spotify, nou patrocinador principal del Barça

El Futbol Club Barcelona hauria tancat un acord amb l’empresa de música sueca Spotify perquè aquesta es converteixi en el patrocinador principal del club i vesteixi la samarreta del primer equip masculí i del primer equip femení de futbol. Segons ha informat RAC1, les dues parts ja haurien arribat a una entesa definitiva i ja haurien decidit que el contracte se signarà demà de cara a la temporada vinent, quan finalitza l’acord vigent amb Rakuten, l’empresa que haurà acompanyat el conjunt blaugrana durant cinc cursos. De fet, podria ser oficial durant les pròximes hores. A partir d’ara, el Barça percebrà fins a 280 milions d’euros per permetre a Spotify ser el patrocinador principal del club durant les pròximes tres temporades, cosa que suposa uns 93 milions d’euros per curs.

D’aquesta manera, la companyia musical sueca es convertirà en el que es coneix com a main sponsor del Barça, és a dir, el patrocinador principal. Això va molt més enllà del que fins ara havien suposat Rakuten, Qatar Foundation o UNICEF, ja que Spotify s’apropiarà de tots els noms que apareixen en la samarreta dels equips de futbol masculins i femenins. És a dir, allà on fins ara hi deia Rakuten i Beko en el cas masculí, hi dirà Spotify, de la mateixa manera que succeirà a la samarreta femenina en el lloc d’Stanley.

Ara bé, això no és tot. Com ja va advertir el president Joan Laporta durant la seva campanya electoral, el Barça també cedirà a la companyia sueca els title rights del Camp Nou. Això vol dir que Spotify també figurarà com a nom o cognom de l’estadi blaugrana. Així doncs, per primera vegada a la història hi haurà una empresa que patrocini el nom del Camp Nou, que a partir podria dir-se “Camp Nou Spotify” o alguna cosa similar. Sempre segons RAC1, el director general de la companyia musical ha dut a terme les negociacions en persona amb el club blaugrana, ja que és un gran aficionat del futbol i ja va intentar comprar l’Arsenal en el seu dia. La cúpula de l’empresa ja va ser al Camp Nou en el darrer partit de Lliga contra l’Atlètic de Madrid.



Més notícies
Carles Puyol aixeca la Copa del Món | FIFA
Catalunya, més a prop d’albergar part del Mundial de futbol del 2030
Notícia: Catalunya, més a prop d’albergar part del Mundial de futbol del 2030
Comparteix
Després que es retirés la candidatura britànica i irlandesa, la d'Espanya i Portugal és ara l'única oficial
Marc Overmars, en arxiu | Europa Press
El director esportiu de l’Ajax, exblaugrana, cessat per assetjament sexual
Notícia: El director esportiu de l’Ajax, exblaugrana, cessat per assetjament sexual
Comparteix
"He travessat una línia vermella", reconeix el mateix Marc Overmars

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Sergi a febrer 08, 2022 | 07:59
    Sergi febrer 08, 2022 | 07:59
    El camp nou sempre serà Camp Nou ... M´hi jugo un pessol
  2. Icona del comentari de: T@M a febrer 08, 2022 | 10:59
    T@M febrer 08, 2022 | 10:59
    Per primera vegada a la meva vida m'alegro que sigui aquest esponsor i no un altre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa