Món Esport
El director esportiu de l’Ajax, exblaugrana, cessat per assetjament sexual

Marc Overmars, qui fins ara era el director esportiu de l’Ajax d’Amsterdam, ha estat acomiadat de forma fulminant després que el club hagi descobert uns missatges que havia enviat a dones treballadores de l’entitat neerlandesa de contingut sexual. L’Ajax ha emès un comunicat en el qual titlla el comportament d’Overmars d'”inapropiat” i ha explicat que l’acomiadament s’ha dut a terme de forma “immediata”, sota la supervisió del director general del club i llegenda d’aquest, Edwin van der Sar.

Overmars, que va ser jugador del Futbol Club Barcelona entre el 2000 i el 2004, ha reconegut que està “avergonyit” per tot el que ha passat. Ha demanat disculpes i ha assegurat que “fins ara no m’havia adonat que estava travessant una línia vermella”. Accepta la decisió del club, però demana que “em deixin a mi i a la meva família en pau”. Aquest és el seu punt de vista sobre el cas: “Malauradament, no vaig adonar-me que estava travessant una línia vermella fins ara, però ja m’ha quedat clar. He sentit una enorme pressió els últims dies. Em disculpo. És un comportament inacceptable per a algú que ocupa un càrrec com el meu. Ara ho veig clar, però ja és massa tard. L’única opció és deixar l’Ajax. Tot plegat està suposant un gran impacte a la meva vida privada, així que demano que em deixin a mi i a la meva família en pau”.

Leen Meijaard, un càrrec important dins del club neerlandès, ha qualificat la situació de “dramàtica per a tots”. L’Ajax no tenia cap intenció d’acomiadar Overmars pel seu rendiment professional. El conjunt d’Amsterdam és el líder indiscutible de l’Eredivisie, la lliga neerlandesa, i ha estat l’equip revelació de la fase de grups de la UEFA Champions League, guanyant absolutament tots els partits que ha disputat. Tanmateix, Meijaard deixa clar que “es va passar de la ratlla i no hi havia cap altra opció”. S’ha mostrat trist i frustrat, perquè ha arribat a assegurar que Overmars “ha estat el millor director de futbol de l’Ajax”. De fet, feia pocs dies se li havia renovat el contracte fins al 2026, cosa que demostra que aquest final no era l’esperat per cap de les parts.



Més notícies
Sadio Mané, amb la Copa Àfrica | Europa Press
El Senegal guanya la primera Copa Àfrica de la seva història
Notícia: El Senegal guanya la primera Copa Àfrica de la seva història
Comparteix
El país de l'oest del continent ha derrotat Egipte a la tanda de penals
Els jugadors del Barça, durant el partit contra l'Atlètic | Europa Press
El gran assenyalat de la victòria del Barça contra l’Atlètic
Notícia: El gran assenyalat de la victòria del Barça contra l’Atlètic
Comparteix
A diferència d'altres partits, els jugadors han estat brillants i l'àrbitre pèssim

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa