Món Esport
El gran assenyalat de la victòria del Barça contra l’Atlètic

El Futbol Club Barcelona ha obtingut una victòria de prestigi davant un gran equip i en un moment clau de la temporada. Els de Xavi Hernández s’han imposat amb qualitat i ofici a l’Atlètic de Madrid per quatre gols a dos, i d’aquesta manera els avancen en la classificació. I tot això ho han fet malgrat una actuació arbitral de Gil Manzano pèssima, que el Camp Nou ha condemnat amb sonores xiulades. D’aquesta manera, el col·legiat extremeny és el gran assenyalat d’aquest partit, ja que, a línies generals, els jugadors del Barça han estat impecables.

La seva decisió més polèmica ha estat l’expulsió de Dani Alves a la segona meitat. Si bé el brasiler s’ha equivocat en fer una entrada lletja i injustificable a Yannick Carrasco, hi ha un fora de joc que precedeix l’acció i que hauria d’haver invalidat allò que ha passat després. El col·legiat ha acudit al VAR per mostrar la targeta vermella directa, però no ha estat notificat del que ha passat abans. D’aquesta manera, Dani Alves es perdrà el derbi barceloní a l’estadi de l’RCD Espanyol.

Aquesta és la vuitena expulsió d’un futbolista blaugrana en mans de Gil Manzano. El primer va ser precisament Dani Alves, l’any 2015 en un partit davant el Rayo Vallecano. Els següents han sigut Neymar, amb una expulsió molt recordada al camp del Màlaga la temporada 2016/2017, Clément Lenglet els anys 2018 i 2019 davant el Girona i el Getafe, Sergi Roberto i Luis Suárez en un duel de copa l’any 2017 contra el mateix Atlètic de Madrid i Leo Messi contra l’Athletic Club en la final de la Supercopa de la temporada passada.

Els blaugranes avui han sortit perdent també quan Gil Manzano ha deixat que el partit continués jugant-se després que l’atlètic Daniel Wass derribés Ferran Torres prop de l’àrea de Jan Oblak. De fet, arran d’això Óscar Hernández, segon entrenador blaugrana, ha protestat i ha vist una nova targeta vermella. En roda de premsa, si bé el primer entrenador, Xavi Hernández, no ha volgut referir-se a accions puntuals, ha lamentat la “tendència en el futbol” que provoca que “hi hagi faltes que no es xiulen. Una cosa és una càrrega i una altra és una falta com una catedral”.

En el bàndol visitant també s’han reclamat diverses accions. Els futbolistes de l’Atlètic de Madrid han demanat un penal de Dani Alves sobre Joao Félix i, en el gol de Jordi Alba, s’han queixat d’una hipotètica falta d’Adama Traoré a Koke Resurección. Però ni en una ni en l’altra no hi ha hagut res punible.



Més notícies
Adama Traoré debuta al Camp Nou | Europa Press
Adama supera les expectatives en un debut somniat
Notícia: Adama supera les expectatives en un debut somniat
Comparteix
El seu fitxatge ha arribat a trompicons i sense generar grans eufòries, però el davanter català s'ha exhibit
Xavi Hernández, durant el Barça-Atlètic de Madrid | Europa Press
Xavi posa Simeone al seu lloc amb un pal descomunal
Notícia: Xavi posa Simeone al seu lloc amb un pal descomunal
Comparteix
L'entrenador del Barça, "molt content" amb el futbol del seu equip en la victòria davant l'Atlètic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa