Món Esport
Adama supera les expectatives en un debut somniat

Adama Traoré no ha estat el fitxatge que més il·lusió ha generat a la història del Barça, tot s’ha de dir. Format a la Masia, el barcelonisme li ha perdut força la pista a Anglaterra, on ha jugat fins ara, i ha tornat a casa, en forma de cessió, entre una gran incertesa. Incertesa perquè ha vingut de cop i volta, sense que el seu nom sonés gaire abans, i incertesa perquè el seu encaix a l’equip blaugrana no estava gaire clar, ja que destaca per la seva velocitat i la seva força, però l’afició no l’acabava de veure clar en l’ADN Barça.

Potser perquè les expectatives no eren gaire altes, per això el seu rendiment el dia del seu debut, contra l’Atlètic de Madrid, ha estat tan sorprenent. Des de la primera vegada que ha tocat la pilota, s’ha posat el Camp Nou a la butxaca. Val a dir, això sí, que ha estat un Camp Nou ben predisposat des del primer minut. Ha jugat a la seva posició natural, l’extrem dret, i ha desbordat una vegada rere una altra, fins al punt de gairebé tornar boig Mario Hermoso, el seu defensor.

Ha fet tota una exhibició de contundència. Cada pilota que ha arribat als seus peus, s’ha convertit en una pilota més interessant per al Barça, fos perquè regatejava o perquè la passava, sempre endavant, sempre amb la intenció de fer mal al rival. Ja en el primer gol, tot i que no ha estat el gran protagonista, ha estat important, ja que la diana ha arribat després d’un refús de la defensa de l’Atlètic a una centrada seva. En el segon, aquí ja sí, ha estat clau. Ha tornat a desbordar a la banda dreta i ha col·locat una pilota deliciosa a l’interior de l’àrea, que Gavi ha rematat a l’interior de la xarxa, amb una acció que també ha tingut molt mèrit.

El Camp Nou, que és molt expressiu pel que fa a les seves sensacions amb els jugadors de l’equip, l’ha ovacionat i s’ha rendit als seus peus. No és fàcil caure de peu al feu blaugrana i ell ho ha aconseguit. És cert que una flor no fa estiu, però si continua amb aquest nivell, el Barça exercirà l’opció de compra sobre el davanter català i pot tenir un futur brillant a Barcelona.



Més notícies
Gavi celebra el provisional 2-1 | FC Barcelona
El millor Barça de la temporada passa per sobre de l’Atlètic (4-2)
Notícia: El millor Barça de la temporada passa per sobre de l’Atlètic (4-2)
Comparteix
L'equip de Xavi presenta les seves credencials per acabar la Lliga en places Champions amb una exhibició de joc directe, efectivitat i fiabilitat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa