Món Esport
Laporta explica la dimissió de Ferran Reverter

Les darreres hores del barcelonisme han estat completament marcades pel derbi entre els blaugranes i el Reial Club Deportiu Espanyol a Cornellà-El Prat, que ha acabat amb un empat in extremis dels culers amb una diana a l’últim minut del davanter neerlandès Luuk de Jong. Aquest partit ha generat una prèvia ben interessant i ha deixat una ressaca encara més sucosa, sobretot per la polèmica sobre el temps afegit i el comportament antiesportiu de futbolistes com Gerard Piqué, Ronald Araujo, Nico Melamed o Manu Morlanes.

Així doncs, és normal que no hagin transcendit tant com es podria esperar unes declaracions del president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, a diversos mitjans de comunicació a peu de carrer. Tanmateix, és interessant recuperar-les, ja que parla de dos fronts oberts de l’actualitat blaugrana que han marcat els darrers dies.

Per una banda, Laporta s’ha referit a la dimissió de Ferran Reverter, director executiu del club. L’aclamat empresari català va emetre un comunicat en el qual explicava que ho deixava per passar més temps amb la família, però alguns mitjans asseguren que el seu comiat es deu a desavinences amb el mateix president. Laporta ha insistit en el fet que “ha demanat un any sabàtic” i que li agraeix “els serveis prestats”. A més a més, el màxim dirigent del Barça també ha volgut deixar clar que “l’organització continua forta”, malgrat la dimissió de Reverter.

D’altra banda, Laporta també ha confirmat que hi ha un acord amb Spotify perquè es converteixi en el main sponsor de l’entitat culer, el qual només està pendent de ser confirmat. Així n’ha parlat el president blaugrana: “S’està negociant, tot plegat va bastant bé. Ho anunciarem quan ens arribi el contracte per part d’Spotify. Aleshores ho haurem d’aprovar en una assemblea extraordinària de compromissaris”. D’aquesta manera, el líder del Barça ha explicat quins són els passos a seguir, tenint en compte que hi haurà d’haver una aprovació per part dels socis. Finalment, ha dit que “la vinculació amb la música” és un dels punts fonamentals per entendre aquest acord.



Més notícies
Adama Traoré i RDT, durant el derbi | Europa Press
Els grans assenyalats del derbi
Notícia: Els grans assenyalats del derbi
Comparteix
El partit entre el Barça i l'Espanyol va tenir trams molt encesos i decisius
Ronald Araujo, durant el derbi | FC Barcelona
Els culers demanen a Araujo que no es disculpi amb els pericos
Notícia: Els culers demanen a Araujo que no es disculpi amb els pericos
Comparteix
El central uruguaià va increpar la banqueta i la graderia de l'Espanyol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa