El Reial Club Deportiu Espanyol i el Futbol Club Barcelona s’han enfrontat a Cornellà-El Prat en el que ha estat el segon i últim derbi de Lliga i de la temporada. El Barça ha fet un clar pas enrere respecte al darrer partit contra l’Atlètic de Madrid al Camp Nou, mentre que els pericos han estat molt superiors a la versió que havien mostrat fins ara en aquest 2022. D’aquesta manera, hi ha més jugadors blaugranes que surten assenyalats d’aquest enfrontament, si bé és cert que també s’ha de destacar algun nom blanc-i-blau.

Gerard Piqué

No hi ha cap mena de dubte que l’acció més estúpida del derbi la va protagonitzar Gerard Piqué. El central català es va fer expulsar quan es va encarar amb Nico Melamed sense cap mena de necessitat. El Barça anava perdent, el jugador perico li va fer una entrada molt lletja, però Piqué ja tenia una targeta groga i sabia perfectament que aniria al carrer si es rebotava contra el seu rival. Va acabar expulsat i Xavi Hernández haurà de fer malabars en el pròxim partit de Lliga, contra el València a Mestalla, per configurar el seu eix de la defensa.

Nico Melamed

Si Piqué va tenir una reacció impròpia d’un jugador de la seva edat, la joventut de Nico Melamed tampoc no ha de justificar l’entrada tan lletja que li va fer al central barceloní. Era ja la recta final del derbi i el partit estava molt encès. Tot i això, va agredir-lo quan la pilota no estava en joc i no va ser capaç de sobreposar-se a la tensió del moment. Expulsat de forma justa. D’altra banda, els també joves Manu Morlanes, per part perica, i Ronald Araujo, per part culer, tampoc no van estar gens encertats en la seva actitud quan el duel passava pel seu tram més calent.

Eric Garcia

Pel que fa al joc, el nom més assenyalat tampoc no genera cap mena de dubte. Eric Garcia, que tornava després d’un mes de lesió, va regalar el segon gol a l’Espanyol, a RDT, quan el Barça es trobava en el seu millor moment a l’inici de la segona part. El central català va veure com Sergi Darder es preparava per fer una passada en profunditat al davanter perico, no va fer un pas endavant per deixar-lo en fora de joc, va intentar saltar per rebutjar la pilota quan aquesta estava passant molt per sobre del seu cap i no va arribar a defensar RDT, que va marcar a plaer. Ferran Torres i Ter Stegen tampoc no van ser decisius en els moments més importants.



Més notícies
Pedri, envoltat de jugadors de l'Espanyol | Europa Press
El derbi de la ‘yenka’
Notícia: El derbi de la ‘yenka’
Comparteix
El Barça ha fet un pas enrere i l'Espanyol un endavant
Els jugadors del Barça i l'Espanyol disputen una pilota | FC Barcelona
El Barça salva un punt al derbi sobre la botzina (2-2)
Notícia: El Barça salva un punt al derbi sobre la botzina (2-2)
Comparteix
Luuk de Jong ha empatat el partit a l'últim minut

Comentaris

  1. Icona del comentari de: La Guineu sense Carasseta a febrer 14, 2022 | 12:55
    La Guineu sense Carasseta febrer 14, 2022 | 12:55
    FORA PIQUE DEL BARÇA, ES UN MONIATO

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa