Món Esport
El Barça no falla i suma la primera victòria de la temporada (2-0)

Ara sí, després que la primera jornada de la Liga F quedés ajornada per la vaga de les àrbitres, ja ha començat la màxima competició de futbol femení espanyol on el Futbol Club Barcelona ha rebut l’UDG Tenerife al Johan Cruyff. Les jugadores de Jonatan Giráldez han començat la competició amb el mateix objectiu que la temporada passada, puix les blaugranes volen revalidar el títol que van assolir l’any passat i, si pot ser, fer-ho amb la superioritat amb la qual van jugar la temporada passada. Cal recordar que el Barça femení no podrà comptar amb la seva jugadora referent, ja que Alexia Putellas continua recuperant-se de la duríssima lesió que va patir pocs dies abans que comencés l’Eurocopa.

La crònica del Barça – Granadilla Tenerife

L’inici del primer enfrontament de Lliga del Futbol Club Barcelona ha estat força accidentat. Patri Guijarro ha quedat estesa a terra després que el seu cap impactés amb el braç de la portera del Granadilla Tenerife, la veneçolana Nay Cáceres. A conseqüència de l’impacte, la jugadora blaugrana s’ha vist obligada a abandonar el terreny de joc amb un nyanyo de dimensions considerables. Ja sense Patri Guijarro a la gespa del Johan Cruyff, el Barça ha començat a moure la pilota intentant combinar amb les jugadores d’atac, però sense generar oportunitats de gol clares. I és que les blaugranes han vist com l’onze titular ha variat molt des de la temporada passada, puix avui han debutat en competició oficial jugadores que han de ser importants per aquesta temporada com Bronze, Geyse o Walsh.

El Granadilla Tenerife ha jugat amb el temps per no donar ritme al partit

La primera part del partit no ha estat l’esperada quant a sensacions i ocasions, ja que el Barça, tot i disposar la majoria del temps de la possessió, no ha estat prou fi a l’hora de rematar. No obstant això, cal destacar que el Tenerife ha sabut utilitzar correctament el cronòmetre per a no donar ritme a un partit on sabien que no eren les favorites per endur-se’l. Les visitants han allargat tant com han pogut els segons quan la pilota estava aturada i han necessitat en més d’una ocasió que les assistències mèdiques atenguessin les jugadores amb poc temps de joc disputat. Destacar que la portera visitant ha vist la targeta groga pocs minuts abans d’acabar la primera part per pèrdua de temps.

El Barça ha posat una marxa més després del descans i ha trobat recompensa

Si bé la manca d’oportunitats s’ha notat molt durant la primera part, el Futbol Club Barcelona ha sortit en dinàmica de canviar-ho en els darrers 45 minuts de partit. És més, la jugadora anglesa Lucy Bronze ha tingut un xut davant de la porteria que la defensa ha rebutjat sota pals quan la portera ja havia estat superada. Pocs minuts després, ha arribat el primer gol de partit en un acte de fortuna per les jugadores blaugranes. Geyse ha estat atenta per posar la cama en el moment oportú fent que un rebuig de la defensa impactés en ella provocant que la pilota agafés direcció a porteria. Nay s’ha estirat, però finalment l’esfèric ha travessat la línia de gol per tal que Geyse i el Barça marquessin el primer gol de la temporada (1-0).

Hansen ha fet el segon del partit

Després del primer gol, el Barça no s’ha aturat i ha anat a buscar el segon. Geyse ha tingut una oportunitat sola davant la portera, però el xut no ha anat entre els tres pals. No obstant això, Caroline Hansen ha rebut una pilota fora de l’àrea i la jugadora noruega no ha trigat a carregar la cama dreta per tal de marcar un golàs que ha aixecat el Johan Cruff sencer de les seves localitats. Ara sí, el Barça ha recuperat les sensacions i el joc que el barcelonisme esperava i l’afició s’ho ha reconegut a les jugadores. Jonatan Giráldez també ha donat minuts a la prometedora jugadora Núria Rábano, que ja va fer una gran temporada amb la Reial Societat i que demostra ser una futbolista amb molta projecció.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
Xavi llença un dard enverinat a un jugador superestrella del Reial Madrid
Notícia: Xavi llença un dard enverinat a un jugador superestrella del Reial Madrid
Comparteix
Xavi Hernández parla sobre el cas de les celebracions de Vinicius Jr. abans del partit contra l'Elx
Pedri, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Quan i on veure el partit de Lliga del Barça contra l’Elx
Notícia: Quan i on veure el partit de Lliga del Barça contra l’Elx
Comparteix
El Barça rep l'Elx per disputar la sisena jornada de Lliga
Neymar Jr, jugador del Paris Saint-Germain | Europa Press
L’enèsima traïció de Neymar al Barça
Notícia: L’enèsima traïció de Neymar al Barça
Comparteix
El brasiler defensa públicament un jugador del Madrid per una polèmica prèvia al derbi madrileny
Joan Laporta, president del Barça, i Jordi Cruyff, nou director esportiu | FC Barcelona
Es fa oficial el nou càrrec de Jordi Cruyff al Barça
Notícia: Es fa oficial el nou càrrec de Jordi Cruyff al Barça
Comparteix
El neerlandès firma el contracte per adquirir, definitivament, un rol molt important

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa