Món Esport
El Barça femení s’assegura un futur brillant amb dues grans notícies

El primer equip femení del Futbol Club Barcelona és la joia de la corona de l’entitat blaugrana. Malgrat que, malauradament, el masculí s’emporti totes les portades, els èxits de les jugadores culers estan conquerint l’actualitat i l’interès dels socis i aficionats. El triplet de la temporada passada és el gran valedor d’aquest equip, que aquest curs s’encamina cap a repetir la mateixa gesta, amb un objectiu encara més ambiciós davant: fer-ho sense perdre cap partit i fins i tot guanyant-los tots. De moment, el Barça femení només coneix la victòria.

Mapi León, renovada fins a 2024

Per continuar garantint tots aquests èxits, el Barça ha tancat una renovació vital: la de la defensa central Mapi León. La jugadora aragonesa és un dels pals de paller de l’equip i continuarà sent blaugrana, com a mínim, fins a 2024. La futbolista culer ha expressat la seva alegria per poder continuar al conjunt de Jonatan Giráldez i ha dit que “tant de bo encara puguin ser molts anys més”. El president Joan Laporta ha escenificat la signatura de la seva renovació amb una galeria de fotografies en les quals apareixen tots dos i també Xavier Puig, el directiu responsable del futbol femení.

Més partits al Camp Nou

La decisió de programar la tornada dels quarts de final de la UEFA Women’s Champions League al Camp Nou contra el Reial Madrid ha estat tot un èxit. Les entrades es van exhaurir de seguida i es preveu una gran festa del futbol femení a l’estadi, on el Barça, a més a més, pot encarrilar el camí cap a la seva segona Lliga de Campions. És per això que, en una entrevista amb els mitjans de comunicació del club, el president Joan Laporta ha assegurat que, si l’equip és capaç d’eliminar el Madrid, el partit de les semifinals que es jugui a casa també es disputarà al Camp Nou. D’aquesta manera, es preveu que cada cop sigui més habitual que el Barça femení jugui a l’estadi principal del club, cosa que també seria vital per normalitzar el futbol femení, que durant tants anys ha estat a l’ombra.



Més notícies
Les jugadores del Barça celebren un gol | FC Barcelona
El Barça prepara el terreny per ser campió a la cara del Madrid (0-6)
Notícia: El Barça prepara el terreny per ser campió a la cara del Madrid (0-6)
Comparteix
Claudia Pina ha participat en cinc dels sis gols blaugranes
Alèxia Putellas, jugadora del Barça | Europa Press
El Barça sí que fa fora Carlos Santiso (1-3)
Notícia: El Barça sí que fa fora Carlos Santiso (1-3)
Comparteix
Les de Jonatan Giráldez eliminen el Rayo per la via ràpida i es classifiquen als quarts de final de la Copa

Comentaris

  1. Icona del comentari de: florenci torres i vilà a març 09, 2022 | 14:20
    florenci torres i vilà març 09, 2022 | 14:20
    Mapi leon, quantes vegades tenim la desgracia de no veure que els fonaments d´una casa, son discrets, enterrats i no tenen el merescut aparador. Molt bé Barça! amb la Mapi que es pura essencia de com som a Catalunya, quina super estrella heu recolzat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa