El Barça prepara el terreny per ser campió a la cara del Madrid (0-6)

El Barça està a un sol pas de ser campió de la Lliga Iberdrola. Les blaugranes tan sols necessiten guanyar un partit més per assegurar-se el tercer títol consecutiu. L’equip de Jonatan Giráldez ha passat per sobre de l’Alabès aquest diumenge. Les catalanes han guanyat per 0 a 6 gràcies a un hat-trick de Claudia Pina i als gols de Rolfö, Ona i Engen. Les culers podrien celebrar la Lliga davant el Reial Madrid la setmana vinent al Johann Cruyff.

El partit ha començat amb un ensurt per les blaugranes. Gemma Font ha hagut de lluir-se per tal d’impedir el gol de Carrillo al minut 2. A partir d’aquest moment, el Barça ha començat a dominar el duel fins a aconseguir avançar-se al marcador abans que es complís el primer quart d’hora de joc. Claudia Pina ha desfet l’empat en aprofitar una centrada de Rolfö des de l’esquerra. Poc després, l’Alabès ha estat a punt de fer-se un autogol, després que el refús d’una defensa local s’estavellés al travesser.

Tres gols en sis minuts

Al minut 28, Pina ha tornat l’assistència a Rolfö. La sueca ha fet la segona diana del partit amb un xut potent i creuat. Quatre minuts després, Claudia Pina ha regalat un nou gol. La catalana ha servit un córner i Engen ha rematat la pilota al fons de la xarxa amb el cap. El Barça ha aprofitat la inèrcia per seguir ampliant la diferència al marcador dos minuts després. Ona s’ha estrenat com a golejadora amb el primer equip blaugrana aprofitant una assistència d’Alexia. La pitjor notícia del primer temps ha estat la lesió de Leila Ouahabi, que ha hagut de ser substituïda per Melanie Serrano.

El Barça ha completat la golejada al segon temps. Claudia Pina ha fet un autèntic golàs al minut 66. La davantera ha controlat l’esfèric fora de l’àrea i ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb un xut perfectament col·locat. La mateixa jugadora ha signat el hat-trick tot seguit. La catalana ha fet una rematada d’esperó dins l’àrea petita per fer pujar al marcador el 6-0 definitiu.