Món Esport
El Barça sí que fa fora Carlos Santiso (1-3)

El Futbol Club Barcelona femení ha impartit justícia poètica als vuitens de la Copa després d’eliminar el Rayo Vallecano encara de Carlos Santiso. Després que es fessin públiques unes paraules del tècnic en les quals encoratjava el seu equip tècnic a cometre una violació en grup a alguna de les seves jugadores i que la junta directiva del club madrileny no prengués cap decisió al respecte, el Barça s’ha pres la justícia per les seves pròpies mans, no ha deixat lloc a sorpreses i amb una nova golejada s’ha classificat per a la següent ronda.

L’equip català arribava al xoc amb moltes, moltíssimes baixes. No hi han viatjat, per qüestions físiques, Paredes, Jana, Caroline Graham, Mariona, Cata Coll, Crnogorcevic, Bruna ni Oshoala. Per tant, malgrat que el rival fos el darrer classificat de la Lliga Iberdrola, l’alarma roja amenaçava. Tot i això, sí que hi era Jennifer Hermoso. La madrilenya ha dissipat qualsevol dubte -si es que algú pot dubtar d’aquest equip, hi hagi qui hi hagi a l’onze inicial- estrenant el marcador molt ràpidament.

Corria el minut 3 quan, després d’una carambola a l’àrea de Yohana, Hermoso ha assestat la primera mossegada. Això ha permès les blaugranes jugar amb encara molta més calma. En tot moment el Barça ha tancat el Rayo al camp de les madrilenyes. Enmig d’una tempesta blaugrana d’ocasions i un domini exuberant, s’ha produït una pèssima notícia en un pèssim moment de la temporada. I és que Lieke Martens ha caigut lesionada, als quinze minuts de matx, en patir una estrebada muscular a la seva cuixa esquerra. Clàudia Pina l’ha substituït i les coses han continuat com si no hagués passat res.

Alèxia Putellas no ha faltat a la seva cita

El domini del Barça ha continuat i ha fructificat en el gol de la de sempre. Alèxia Putellas ha introduït a la porteria blanc-i-vermella una bona centrada i ha enviat l’eliminatòria al descans amb els deures pràcticament fets. I, en la represa, novament Jennifer Hermoso els ha finalitzat i ha guardat la llibreta a la motxilla, culminant una nova centrada.

A partir d’això, Jonatan Giráldez, amb bon criteri, ha repartit minuts a les seves futbolistes. Descans per a Alèxia Putellas i una estona per a Patri Guijarro. En l’única distracció de la contesa, Sandra Paños ha atropellat Sáez i ha comès un penal. Paula Fernández ha maquillat el marcador i ha contribuït a que la victòria blaugrana, com en la majoria d’ocasions aquest any, no fos escandalosa. El Barça estarà al sorteig dels quarts de final i el tècnic del Rayo, Carlos Santiso, el veurà des de casa seva.



Més notícies
Carlos Santiso, entrenador del Rayo femení | Rayo Vallecano
Demana una violació grupal al seu equip i es nega a dimitir
Notícia: Demana una violació grupal al seu equip i es nega a dimitir
Comparteix
Carlos Santiso, nou tècnic del Rayo Vallecano femení, podria tenir les hores comptades
Miti Vendrell
Si no es fa res al respecte, continuarem escrivint sobre això
Notícia: Si no es fa res al respecte, continuarem escrivint sobre això
Comparteix
M'agradaria poder escriure sobre qüestions diferents o si més no menys greus, però una vegada més, continuem escrivint sobre personatges i actituds bastant mesquines per no dir una barbaritat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa