Món Esport
El Barça pren una decisió final sobre Haaland

El somni per fitxar el davanter de moda a Europa es complica cada vegada més. Després que el president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, admetés la dificultat no tant de convèncer Erling Haaland com de fer arribar l’operació a bon port en termes econòmics, avui el vicepresident econòmic del club, Eduard Romeu, ha fet unes declaracions que van en la línia pessimista… o realista. En els micròfons d’Esports COPE, Romeu ha recordat que “al Barça no hi ha res impossible”, si bé ha lamentat que “és molt difícil” i que “estem parlant d’unes xifres que en aquests moments se’ns escapen”.

“És un dels quatre o cinc jugadors més desitjats al mercat mundial. Hi haurà clubs pretendents en unes condicions, uns per estar més sanejats i altres perquè juguen amb unes regles diferents de nosaltres, que tenen uns privilegis que els permetrien fer-ho més fàcil”, ha comentat, fent al·lusió al Reial Madrid, club amb una bona economia, o al Manchester City, entitat amb una gran injecció de bitllets provinent dels Emirats Àrabs Units. L’un o l’altre podria ser el destí del jugador noruec de cara a la temporada vinent.

En la línia de la no impossibilitat que rodeja el Barça en termes de fitxatges, Romeu ha recordat que, malgrat que semblava que no podrien fitxar a l’hivern, finalment sí que ho van fer. “Els nostres tècnics han fitxat i ho han fet molt bé. Els joves tenen un valor molt alt, però no cal exposar-los. La nostra opció és ser imaginatius i buscar al mercat”.

Les paraules de Laporta el passat cap de setmana, en consonància amb les de Romeu

Precisament Joan Laporta també es va referir, el passat cap de setmana, i com s’ha esmentat, als rumors que parlaven d’una operació blaugrana per Haaland. El president va reconèixer que “entenc que la gent estigui il·lusionada, però hi ha incorporacions que són molt difícils. Són operacions que no hauríem de fer encara que tinguéssim la millor situació econòmica del món. Hem d’aplicar racionalitat i criteri al món del futbol. Estem per gestionar bé el club. Anem millorant, però encara no hem revertit del tot la nostra situació econòmica. Per tant, no farem cap operació que pugui posar en risc la institució”.



Més notícies
Erling Haaland, davanter del Borussia Dortmund | Europa Press
El Madrid s’assegura el fitxatge de Haaland, segons la premsa madrilenya
Notícia: El Madrid s’assegura el fitxatge de Haaland, segons la premsa madrilenya
Comparteix
Segons explica el diari Marca, el club blanc s'ha llançat amb tot per incorporar el davanter noruec
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
Laporta descarta el fitxatge de Haaland
Notícia: Laporta descarta el fitxatge de Haaland
Comparteix
El president del Barça assegura que no farà cap operació que comprometi l'economia del club

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa