Món Esport
Alves parla clar sobre Haaland i recomana dos fitxatges a Laporta

El futbolista del Barça Dani Alves ha concedit dues entrevistes en les últimes hores als diaris Sport i Mundo Deportivo. El brasiler finalitza contracte a final d’aquesta temporada i encara no ha arribat a un acord per renovar. Tot i això, el defensa ha parlat sobre el futur del FC Barcelona i els fitxatges que li agradaria que arribessin a l’equip de Xavi Hernández de cara a la pròxima temporada.

En primer lloc, Alves ha deixat clar que preferiria que el Barça invertís en el fitxatge de Kylian Mbappé, jugador del PSG, abans que en la incorporació d’Erling Haaland, futbolista del Borussia Dortmund: “No faria cap bogeria per Haaland. Sincerament, no gastaria molts diners en aquest jugador. En canvi, sí que ho faria en Mbappé. Si jugo a ser director esportiu del Barça, apostaria abans pel francès. Quan vols fer una inversió gegant, l’has de fer pel millor. Tindria molt clar quin dels dos futbolistes triaria en cas que la decisió depengués de mi”.

Aquestes declaracions per part de Dani Alves resulten sorprenents perquè Mbappé està molt a prop de fitxar pel Madrid i l’únic jugador de tots dos que té opcions d’arribar al Barça és Haaland. No obstant això, el lateral dret justifica la seva opinió: “Mbappé és el millor davanter que hi ha ara mateix en tot el món. A més, també és qui millor encaixa dels dos a l’estil Barça“. Tot i preferir el francès, el brasiler reconeix que també veuria amb bons ulls la incorporació de Haaland: “M’agraden els bons futbolistes perquè sempre aporten moltes coses. Jo he dit qui prefereixo i qui crec que s’ajusta més al perfil del FC Barcelona. Ara bé, és evident que hi ha més opcions interesssants”.

Li agradaria que un compatriota l’acompanyés al lateral dret

Per últim, Alves s’ha referit al lateral dret de l’Ajax Antony Matheus, ja que diversos mitjans asseguren que el futbolista del Barça està intentant convèncer el club blaugrana de fitxar aquest jugador, que també és brasiler: “No estic pressionant, però sí que he parlat sobre ell. Si em pregunten, dono el meu punt de vista. Ha jugat amb mi, he vist com creixia i ha demostrat com de bon jugador pot arribar a ser. El seu rendiment ha sorprès molta gent, però a mi no”.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
El vestidor del Barça estaria ressentit amb Joan Laporta
Notícia: El vestidor del Barça estaria ressentit amb Joan Laporta
Comparteix
Els futbolistes blaugranes estarien sorpresos pels alts salaris que rebran Kessié i Christensen
Gerard Piqué, jugador del Barça | Europa Press
Piqué, lesionat: què té i quants partits estarà de baixa
Notícia: Piqué, lesionat: què té i quants partits estarà de baixa
Comparteix
El defensa central del Barça es perdrà la tornada contra l'Eintracht de Frankfurt amb gairebé total seguretat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa