Món Esport
Alves rep el premi al seu bon rendiment

Dani Alves està començant a viure, literalment, una segona joventut. Després d’haver redebutat amb la samarreta del Futbol Club Barcelona fa una setmana, d’haver repartit una asistència a Luuk de Jong en el seu segon partit i d’haver tornat a gaudir d’un clàssic, el lateral brasiler ha rebut una de les millors notícies possibles a nivell personal. Tite, seleccionador del Brasil, l’ha convocat per a l’aturada de seleccions de finals de mes, i reafirma així que l’edat només és una xifra i que el futbolista més guanyador de la historia segueix sent un jugador d’elit.

Per tant, si Alves es vestís de curt en algun dels dos partits del Brasil, davant l’Equador i el Paraguai, estaria tornant a participar amb el primer equip nacional quatre mesos després. Perquè ja va participar en la victòria per 2-0 del Brasil a Perú en aquestes mateixes Eliminatorias. També va guanyar la medalla d’or en la categoria masculina de futbol als Jocs Olímpics de Tòquio, el darrer estiu, tot i que ho va fer amb la Selecció Sub-23.

El blaugrana, doncs, s’ha guanyat una oportunitat d’or. Perquè més enllà de poder redebutar amb la canarinha, també buscarà seduir el tècnic brasiler per guanyar-se un lloc en la nòmina de 23 futbolistes que idearà el mateix Tite per la cita mundialista que encetarà el mes de novembre al Qatar. Aquest és un dels desitjos que Dani Alves ben segur va demanar durant les darreres campanades: participar en el seu tercer Mundial. Arrodonir una llista a la qual figuren la cita de 2010 a Sud-àfrica i la del 2014 a la seva nació. No la del 2018 a Rússia, ja que va caure lesionat un mes abans de la mateixa, en un partit amb el Paris Saint-Germain.

El Mundial és, de fet, l’únic campionat que manca en la col·lecció de Dani Alves. El futbolista amb més títols de la història vol completar el seu àlbum de cromos. Si aconseguís entrar en la convocatòria i guanyar el torneig, faria encara més història. Llavors, el de Juazeiro tindrà una motivació extra cada vegada que jugui amb el Barça. Això sí, també podria sumar minuts de joc a les seves cames de partits transcendentals contra l’Atlètic de Madrid i l’Espanyol i de l’atractiva eliminatòria d’Europa League davant el Nàpols.

Abans, a l’aturada, Dani Alves es retrobarà amb Coutinho, que ja està a les ordres de Steven Gerrard a l’Aston Villa, i amb els madridistes Éder Militão, Casemiro, Rodrygo i Vinicius Jr. Contra l’Equador el 27 de gener a Quito tindrà l’oportunitat de sumar el 120è partit amb la verdeamarela, i contra el Paraguai l’1 de febrer a Belo Horizonte podrà jugar el 121è. La Selecció del Brasil, això sí, ja està classificada pel Mundial, i ara aspira a certificar la primera posició de la lligueta sud-americana.



Més notícies
Joan Laporta fa un discurs als futbolistes i cos tècnic del Barça | FC Barcelona
El discurs postclàssic de Joan Laporta que posa la pell de gallina
Notícia: El discurs postclàssic de Joan Laporta que posa la pell de gallina
Comparteix
El president va insuflar optimisme als seus futbolistes instants després de la desfeta d'ahir, recordant-los que els aficionats estan "més orgullosos que mai" de ser del Barça
Dani Alves, al videojoc FIFA 22 | Electronic Arts Sports
La surrealista cara de Dani Alves en el videojoc de futbol més important
Notícia: La surrealista cara de Dani Alves en el videojoc de futbol més important
Comparteix
El personatge que ha creat el FIFA 22 no té res a veure amb la seva imatge real
Dani Alves, el dia del seu 'redebut' | FC Barcelona
Alves bat un rècord absolut de la història del Barça el dia del seu debut
Notícia: Alves bat un rècord absolut de la història del Barça el dia del seu debut
Comparteix

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa