Món Esport
Alves bat un rècord absolut de la història del Barça el dia del seu debut
  • CA

Tot just acaba de disputar el seu primer partit en la segona etapa al Futbol Club Barcelona i ja ha fet història. Dani Alves s’ha convertit en el jugador més veterà en vestir la samarreta blaugrana en partit oficial, després que en el seu redebut contra el Linares a la Copa ho hagi fet amb 38 anys i 244. Fins ara, el rècord era del porter José Manuel Pinto, que el 2014 va deixar la marca en 38 anys i 190 dies. Alves té contracte fins a final de temporada i no tanca la porta a renovar per una més, així que és probable que deixi el registre en un lloc gairebé imbatible. El top 5 el completen Alexanko, Ramallets i Segarra, en aquest ordre.

En acabar el partit contra el Linares, Alves s’ha mostrat molt alegre i satisfet d’haver pogut tornar a jugar amb el club de la seva vida. En declaracions a Barça TV ha assegurat que “és un regal molt especial” i que, per a ell, això està sent “com una pel·lícula”. Tot i això, els blaugranes han estat a punt de quedar-se fora de la Copa, ja que els ha costat moltíssim remuntar el gol inicial del conjunt andalús. És per això que Alves també ha destacat el patiment i, amb broma, ha dit que “en el meu redebut els meus companys no em podien deixar tirat”.

Malgrat la seva edat, el futbolista brasiler no ha vingut al Barça per ser testimonial. En el primer partit en què ha pogut disposar d’ell, el tècnic Xavi Hernández li ha donat la titularitat i s’espera que aquesta sigui la tònica habitual, sempre que el jugador es trobi bé físicament. A més a més, contra el Linares ha jugat al mig del camp, posició a la qual els blaugranes estan poc acostumats a veure’l, però on també es desenvolupa excel·lentment. Tanmateix, també pot ocupar el lateral dret, la seva posició natural, així com l’extrem, cosa que el converteix en una peça clau per la seva polivalència.



Més notícies
Dani Alves ha debutat en partit oficial | FC Barcelona
El Barça pateix més del compte per eliminar el Linares a la Copa (1-2)
Notícia: El Barça pateix més del compte per eliminar el Linares a la Copa (1-2)
Comparteix
Els andalusos s'han avançat al marcador i als blaugranes els ha costat moltíssim remuntar
Coutinho, abans d'un partit de Champions | Europa Press
Coutinho, aquest cop sí, amb un peu i mig fora del Barça
Notícia: Coutinho, aquest cop sí, amb un peu i mig fora del Barça
Comparteix
El davanter brasiler hauria acceptat que el millor per al seu futur és marxar a un altre equip

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa