Món Esport
Coutinho, aquest cop sí, amb un peu i mig fora del Barça
  • CA

Philippe Coutinho, el fitxatge més car de la història del Futbol Club Barcelona, és, a la vegada, un dels jugadors que més han desitjat mai els culers que abandoni l’equip. Més enllà de la primera mitja temporada que va disputar com a blaugrana, el seu rendiment ha estat sempre deplorable. L’entitat culer va aconseguir trobar-li una sortida en forma de cessió al Bayern de Munic després d’un any i mig a Catalunya, però des d’aleshores no hi ha hagut sort.

El problema principal és que el seu salari és altíssim. De fet, ara mateix és el jugador més ben pagat de tota la plantilla del Barça i a moltíssima distància del segon, que és Ousmane Dembélé. D’aquesta manera, Coutinho no ha volgut mai deixar de percebre aquest sou, malgrat que els seus minuts com a blaugrana siguin poc més que anecdòtics. Cap de les ofertes que han arribat per a ell s’ha apropat a la barbaritat que cobra a Barcelona.

Tanmateix, hi ha un esdeveniment a l’horitzó que ho canvia tot. A finals d’aquest any 2022 es juga el Mundial de futbol a Qatar i Coutinho vol ser-hi, ja que en les darreres cites internacionals ha estat dels futbolistes més destacats de la selecció brasilera. Amb la participació i el rendiment que té al dia d’avui a can Barça és impossible que Tite el convoqui, així que, segons ha avançat Mundo Deportivo, hauria accedit a sortir del conjunt culer.

En aquest sentit, hi ha dos destins possibles: o la Premier League o el Brasil. A la lliga anglesa té mercat, ja que el seu rendiment amb el Liverpool va ser molt bo, mentre que al seu país és un futbolista estimat, així que també hi ha clubs que el voldrien. Ara bé, totes les opcions serien en format de cessió i el Barça hauria de continuar assumint part de la seva fitxa. En qualsevol cas, això rebaixaria el límit salarial i hi hauria més facilitats per inscriure Ferran Torres i fer algun altre fitxatge.



Més notícies
Allegri, entrenador de la Juventus, amb Morata | Europa Press
Frenada en sec al fitxatge de Morata quan tot estava fet
Notícia: Frenada en sec al fitxatge de Morata quan tot estava fet
Comparteix
L'entrenador de la Juventus ha tancat la porta de sortida al davanter madrileny
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
Laporta hauria arribat a un acord per fitxar Haaland l’estiu vinent
Notícia: Laporta hauria arribat a un acord per fitxar Haaland l’estiu vinent
Comparteix
El president blaugrana hauria pactat amb l'agent Mino Raiola l'arribada del davanter noruec l'estiu vinent

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa