Món Esport
Laporta hauria arribat a un acord per fitxar Haaland l’estiu vinent
  • CA

Erling Braut Haaland, davanter noruec del Borussia Dortmund, és, juntament amb Kylian Mbappé, el gran desitjat del mercat de fitxatges. El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, es va fixar en ell des del moment en què es va posar al capdavant de l’entitat blaugrana per segona vegada i des d’aleshores ha buscat la seva arribada al Camp Nou per totes les vies possibles. Ara, segons informa Deportes Cuatro, ja hauria acordat amb l’agent del futbolista, Mino Raiola, que Haaland es converteixi en culer l’estiu vinent, sempre que el Barça sigui capaç de reunir tots els diners que demana el Dortmund, el jugador i el representant.

De fet, Raiola ja es va reunir amb Laporta l’any passat per parlar del fitxatge de Haaland. President i agent mantenen una relació més que cordial i això ha afavorit aquestes converses fins al punt que l’italià ha fet declaracions públiques en les quals ha situat Barcelona com un dels destins més probables del noruec. La premsa esportiva de diversos països europeus també assegura que Haaland té un interès molt gran en anar a un país càlid i Catalunya seria un destí ideal per a ell, si bé el Reial Madrid tampoc no es pot descartar de l’equació. Tot i això, el club blanc se centrarà en Mbappé i això pot deixar via lliure al Barça.

El problema principal per a Laporta serà reunir els diners necessaris per tancar aquesta operació, cosa que, sempre segons Deportes Cuatro, Raiola ja tindria en consideració. En aquest sentit, l’agent de Haaland hauria donat prioritat al Barça, però no exclusivitat. Les fórmules que podrien buscar Laporta i la secretaria tècnica del club per aconseguir capital passarien per traspassar alguns futbolistes o endeutar-se encara més, amb l’objectiu que Haaland pogués marcar un camí tan exitós a Barcelona que, a la llarga, acabés retornant la inversió.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: El Tito Cruyff a gener 04, 2022 | 20:10
    El Tito Cruyff gener 04, 2022 | 20:10
    Fitxant-l'ho, què potser és bon jugador, però fitxant-l'ho en Laporta el, super hiper mega president. dels puros, el bon cava i bones senyoretes, ens portarà a la ruina. En Laporta pasarà a la història com el president què ens portarà a la S.A. En Haaland jalarà bé.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa