Món Esport
Rosalía revela els seus tres futbolistes preferits de tots els temps

Rosalía Vila Tobella, coneguda simplement com a Rosalía, ha concedit una entrevista a Spotify. Una plataforma de música molt important per a la seva carrera i la d’altres grans artistes i que, alhora, és l’espònsor del Futbol Club Barcelona. Per aquest motiu, l’equip blaugrana lluirà al clàssic de diumenge el logotip del nou disc de la catalana, Motomami. I, per aquest motiu, la catalana ha concedit una entrevista per a l’empresa sueca, que ha compartit a través de Mundo Deportivo.

Una entrevista molt interessant, en la qual ha parlat tant de futbol com de música. Sobre el primer, ha estat preguntada pels seus futbolistes preferits. “Jo diria que per edat i per nostàlgia de veure partits a casa, els meus favorits són Messi, Eto’o i Zidane. I ara m’agraden molt Pedri i Mbappé“. La de Sant Esteve de Sesrovires va néixer l’any 1993 i, per aquest motiu, va viure una època del futbol espanyol daurada, amb el Reial Madrid dels galàctics, liderat per l’esmentat Zinedine Zidane, i el Futbol Club Barcelona de Ronaldinho Gaucho i companyia.

Rosalia, amb la samarreta 'Motomami' del Barça | FC Barcelona
Rosalia, amb la samarreta ‘Motomami’ del Barça | FC Barcelona

La similitud que Rosalía troba entre el futbol i la música

Encara en clau de futbol, Rosalía ha fet una reflexió interessant. En ser preguntada per la similitud que troba entre aquest esport i la música, ha contestat que “és l’emoció que es viu, per exemple, en un concert i en un partit. L’energia humana es concentra, tantes persones vivint el mateix moment, fixant tota la seva atenció en un esdeveniment”.

D’altra banda, ha explicat que si fos futbolista professional jugaria com a davantera, ja que “quan jugava al meu poble i a l’escola sempre era la meva posició favorita”, i s’ha referit al patrocini que es produirà diumenge al Camp Nou: “Em fa molta il·lusió que un gran equip com el Barça porti aquesta samarreta, i especialment en un partit tan important”.

Finalment, en clau estrictament musical, l’artista ha confessat que les seves cançons preferides del disc Motomami són Bizcochito i Como un G, i que el seu moment més especial de l’últim any ha estat el d’haver omplert dues vegades el Palau Sant Jordi de Barcelona.

Tal com ha explicat Spotify, l’any passat Rosalía va ser la cantant catalana i espanyola més escoltada del món, així com l’artista femenina més escoltada a la ciutat de Barcelona. Les cançons del nou disc s’han reproduït més d’1,8 bilions de cops.



Més notícies
Rosalia, amb la samarreta 'Motomami' del Barça | FC Barcelona
Preus desorbitats per comprar la samarreta ‘Motomami’ del Barça i Rosalia
Notícia: Preus desorbitats per comprar la samarreta ‘Motomami’ del Barça i Rosalia
Comparteix
L'edició especial per al clàssic es podrà adquirir a partir dels 400 euros
Rosalia, a la portada del seu darrer disc 'Motomami' | Rosalia
Rosalia, protagonista de la nova samarreta del Barça
Notícia: Rosalia, protagonista de la nova samarreta del Barça
Comparteix
El conjunt blaugrana lluirà el logotip de 'Motomami' al clàssic de Lliga del 19 de març
Joan Laporta, durant un acte de presentació | Europa Press
Joan Laporta defensa la Superlliga i anuncia Spotify en català
Notícia: Joan Laporta defensa la Superlliga i anuncia Spotify en català
Comparteix
El president del Barça ha deixat clar que el club creu "fermament" en la Superlliga europea i ha criticat obertament la Lliga i la UEFA
Lewandowski, durant un escalfament amb el Barça | Europa Press
Els tres millors jugadors del Barça, segons Lewandowski
Notícia: Els tres millors jugadors del Barça, segons Lewandowski
Comparteix
El davanter polonès ha estat entrevistat a ESPN i ha demanat canvis a la plantilla

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa