Món Esport
Laporta explica el procés que hauran de seguir els socis abonats a Montjuïc

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, ha desvelat aquest dimarts el desembarcament que el primer equip masculí blaugrana farà a l’Estadi Olímpic Lluis Companys de Montjuïc la temporada 2023/2024 amb motiu de les obres que es realitzaran al Camp Nou. En un acte celebrat a l’històric escenari juntament amb representants de l’Ajuntament de Barcelona, el dirigent culer ha valorat molt positivament el trasllat i ha explicat el procés que seguiran els socis abonats a Montjuïc, tenint en compte que no tots caben a un estadi amb la meitat d’aforament que l’estadi blaugrana habitual.

En una intervenció davant els mitjans de comunicació, Laporta ha celebrat que “estem parlant d’un estadi icònic de la Barcelona Olímpica, estem parlant d’una referència internacional de la ciutat i com a Barça el que si ens agradaria la temporada que estiguem aquí, la 2023-24, és que sigui l’epicentre del barcelonisme, compartit amb aquesta gran ciutat que és Barcelona”. Cal recordar que l’entitat barcelonista està tan compromesa amb els Jocs Olímpics de Barcelona de l’any 1992 que els seus uniformes per a la temporada vinent fan un homenatge a una cita que compleix 30 anys enguany.

D’altra banda, Laporta s’ha compromès a “adequar les instal·lacions olímpiques i assegurar la confortabilitat dels nostres socis, sòcies i aficionats en dia de partit i modernitzarem diversos serveis o espais auxiliars com és la sala de premsa, vestidors i una zona d’aparcament intern”.

El procés que hauran de seguir els socis abonats

També ha esmentat una informació cabdal. Com que el Barça passarà de jugar en un estadi amb una capacitat per a quasi cent mil persones a un per a 55.000, no tots els socis abonats tindran espai. En aquest sentit, el president ha recalcat que “tots els socis i sòcies i abonats que vulguin venir a l’Estadi ho faran per un sistema democràtic i que tots puguin venir per rotació, intentant que el màxim de barcelonistes possible puguin tenir accés a l’Estadi Olímpic”.

Jaume Collboni, sobre les obres a l’Espai Barça

Jaume Collboni, tinent d’alcalde de Barcelona, també ha valorat molt positivament el trasllat que es produirà no aquesta temporada vinent, sinó la següent: “L’Espai Barça és una de les transformacions més rellevants que farà la ciutat de Barcelona en els pròxims anys i que beneficiarà al club però també als veïns i Veïnes de l’entorn”.

De fet, el polític socialista també ha fet menció a la cita olímpica de fa 30 anys: “Crec que no hi ha una millor manera de celebrar aquest 30 aniversari dels Jocs Olímpics que fer aquest gest de suport i de col·laboració de la ciutat amb el FC Barcelona. Trenta anys en els quals s’ha demostrat, entre altres coses, que la nostra ciutat sap gestionar els llegats i ha sabut gestionar d’una forma excel·lent el llegat olímpic fent que aquest espais siguin útils per la ciutat i especialment per la cultura i l’esport. És el millor lloc possible perquè el FC Barcelona vingui a passar aquí una temporada. I ho fem inspirats pels valors olímpics”.



Més notícies
Joan Laporta i Jaume Collboni, durant l'acte | Europa Press
El Barça confirma que jugarà a Montjuïc i revela el preu que haurà de pagar
Notícia: El Barça confirma que jugarà a Montjuïc i revela el preu que haurà de pagar
Comparteix
El club i l'Ajuntament han fet oficial l'acord i n'han donat tots els detalls
Joan Laporta, Juan Carlos Unzué i Pep Guardiola | FC Barcelona
El divertit enfrontament entre Guardiola i Laporta davant d’Unzué
Notícia: El divertit enfrontament entre Guardiola i Laporta davant d’Unzué
Comparteix
El Barça i el Manchester City han presentat un partit amistós per lluitar contra l'ELA
Gerard Piqué, jugador del Barça, i Joan Laporta, president | Europa Press
Laporta explica el moment psicològic de Piqué
Notícia: Laporta explica el moment psicològic de Piqué
Comparteix
El president del Barça, empàtic amb el defensa català després de la seva ruptura sentimental
Gerard Piqué i Joan Laporta, jugador i president del FC Barcelona | FC Barcelona
Revelen el contingut d’una reunió transcendental entre Piqué i Laporta
Notícia: Revelen el contingut d’una reunió transcendental entre Piqué i Laporta
Comparteix
El jugador va comprometre's a centrar-se en el futbol davant del president del Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa