Món Esport
El Barça inscriu sis jugadors de set

Excel·lents notícies per al Futbol Club Barcelona. Després d’hores de feina i d’incertesa, en les quals no se sabia si els nous fitxatges culers i els dos recentment renovats podrien debutar en la Lliga contra el Rayo Vallecano aquest dissabte, finalment s’ha aconseguit. Tal com ha informat LaLiga a la seva pàgina web, Andreas Christensen, Franck Kessié, Raphinha, Robert Lewandowski, Sergi Roberto i Ousmane Dembélé han estat registrats.

Això ha estat possible gràcies, especialment, a l’activació de la quarta palanca econòmica que ha fet el club presidit per Joan Laporta avui. S’ha venut el 24,5% dels serveis de Barça Studios a l’empresa de Jaume Roures Orpheus Media a canvi de 100 milions d’euros, i ara Xavi Hernández podrà comptar amb quasi tots per al partit contra el conjunt entrenat per Andoni Iraola.

Ara, però, queda resoldre la situació d’un jugador. Jules Koundé encara no té inscripció. Sobre el paper, era el més prescindible de la llista, ja que s’ha incorporat a la disciplina barcelonista fa poc temps i ve d’una lesió. Això sí: al Trofeu Joan Gamper va tenir uns minuts notables, i de totes maneres encara hi hauria la possibilitat que ell també pugui trepitjar la gespa del Camp Nou aquest dissabte.

El probable onze inicial del Barça al debut

Aquesta possibilitat passaria per la possible rebaixa salarial de Gerard Piqué. El central, que hauria ofert al club fins i tot jugar gratis, es reduiria el sou del contracte que té signat fins 2024, i això seria definitiu perquè la xavineta pugui estar sencera contra els madrilenys. Encara, però, no hi ha res oficial. Sigui com sigui, i vistes les circumstàncies, gran notícia per a un Xavi que podrà tornar a alinear el trident ofensiu que contra el Pumas va donar un gran rendiment, amb Dembélé i Raphinha als extrems i Lewandowski com a matador.

Pel que fa al centre del camp, previsiblement sortirà amb el seu capità, Sergio Busquets, amb Pedri González i, probablement, amb Gavi. Això sí, no hauria de sorprendre la presència de Kessié, que fins ara ha tingut bones actuacions a la pretemporada. En defensa, tot apunta que hi sortirà Jordi Alba, si bé Alejandro Balde també ho ha estat fent molt bé; Ronald Araujo i Eric Garcia com a centrals, i Sergi Roberto al lateral dret. I amb tota seguretat Marc-André ter Stegen defensarà la porteria.



Més notícies
Joan Laporta, Mateu Alemany i Rafa Yuste, en arxiu | FC Barcelona
El Barça, a contrarellotge per inscriure set jugadors
Notícia: El Barça, a contrarellotge per inscriure set jugadors
Comparteix
La participació dels fitxatges i els renovats al debut a la Lliga està a l'aire
Gerard Piqué, jugador del Barça | FC Barcelona
El factor que possibilitaria la inscripció de Koundé
Notícia: El factor que possibilitaria la inscripció de Koundé
Comparteix
El possible nou contracte de Gerard Piqué pot esdevenir clau
Jaume Roures, empresari català | Europa Press
Roures: “Venim d’un escenari de merda que ens ha deixat Bartomeu”
Notícia: Roures: “Venim d’un escenari de merda que ens ha deixat Bartomeu”
Comparteix
L'empresari ha participat en l'activació de la quarta palanca com a comprador
Joan Laporta, president del FC Barcelona | Europa Press
El Barça anuncia l’activació de la quarta palanca
Notícia: El Barça anuncia l’activació de la quarta palanca
Comparteix
El club ven el 24,5% de Barça Studios a canvi de 100 milions d'euros

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa