Món Esport
Adama s’ha rebaixat el sou per fitxar pel Barça

El davanter català Adama Traoré ha estat presentat com a nou jugador del Futbol Club Barcelona. En un acte celebrat al Camp Nou, l’extrem de l’Hospitalet de Llobregat ha estat acompanyat en tot moment del president Joan Laporta, qui ha especificat que arriba cedit amb una opció de compra no obligatòria, si bé ha matisat que “la nostra intenció és fer-la efectiva al final d’aquesta temporada”. A diferència d’altres vegades, el president de l’Àrea de Futbol, Mateu Alemany, no hi ha pogut ser per “motius personals”, ni tampoc Rafa Yuste, vicepresident primer. En el seu lloc hi ha hagut el cap d’observadors internacionals, Jordi Cruyff.

En la roda de premsa que s’ha celebrat al final de l’acte de presentació, Laporta ha explicat que Adama s’ha rebaixat el sou per fitxar pel Barça: “Has tingut en compte la situació del club i has fet un esforç, cosa que s’ha d’agrair”. Per la seva banda, el futbolista català també ha tingut paraules d’agraïment per l’entitat blaugrana, lloc on es va formar com a jugador des de ben petit, i ha afirmat que “faré tot el que pugui perquè els culers estiguin contents amb mi”. Ell sap que la seva continuïtat depèn del seu rendiment.

Laporta s’ha volgut posar una medalla el mateix dia en què s’ha confirmat que Pierre-Emerick Aubameyang és el quart i darrer fitxatge del Barça al mercat d’hivern. Ha assegurat que, “amb les eines que teníem”, no es podia fer millor: “Estem molt satisfets de com s’ha treballat. Seguirem endavant per donar opcions a Xavi de tenir un equip encara més competitiu al final de temporada”. Ara bé, una de les quatre arribades, Dani Alves, Ferran Torres, Aubameyang i Adama, haurà de ser descartada per a l’Europa League. En aquest sentit, Jordi Cruyff ha dit que “és una situació dolorosa, però així és el futbol”.



Més notícies
Pierre-Emerick Aubameyang, nou futbolista del Barça | Europa Press
El Barça fitxa Aubameyang i tanca un mercat hivernal d’època
Notícia: El Barça fitxa Aubameyang i tanca un mercat hivernal d’època
Comparteix
Joan Laporta i Mateu Alemany tracen una davantera temible gràcies a la incorporació del gabonès
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
La gran decisió de Xavi Hernández
Notícia: La gran decisió de Xavi Hernández
Comparteix
El tècnic egarenc haurà de descartar un dels quatre nous fitxatges per a l'Europa League

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa