Món Esport
Adama Traoré torna a protagonitzar una gran notícia per al Barça

L’operació que el Futbol Club Barcelona va fer el mes de gener amb Adama Traoré està donant els seus fruits. I de forma meteòrica. La junta directiva va aconseguir la cessió de l’extrem català sense abonar cap euro al seu club d’origen, el Wolverhampton, i amb un contracte del qual el sou està a la baixa. Després, el seu redebut va estar a l’alçada. Traoré va ser el millor blaugrana en la victòria de prestigi per 4-2 davant l’Atlètic de Madrid al Camp Nou. Va revolucionar el joc de l’equip de Xavi Hernández, signant l’assistència del gol de la remuntada, a Gavi, i estant molt actiu en la banda dreta. I ara, l’hospitalenc ha protagonitzat una gran notícia.

Més enllà de la bona operació que semblava haver fet la secretaria tècnica del Barça, la condició que va posar el Wolverhampton era una opció de compra el mes de juny per trenta milions d’euros. No era una xifra desgavellada, en tant que el valor del futbolista segons Transfermarkt és de 28 milions d’euros. Però era una pedra a la sabata per l’equip català. En aquest escenari, es podria haver presentat un gran dilema al final de la temporada. Però Joan Laporta, Mateu Alemany i companyia han trobat escletxa que sembla que acontentarà a tothom.

Resulta que a l’equip anglès hi ha cedit un futbolista que pertany a l’equip blaugrana. És Francisco Trincão, aquell extrem portuguès que va tenir una trajectòria al Barça de només una temporada. L’any passat, amb Ronald Koeman a la banqueta, no va complir amb les expectatives, no es va acabar de consolidar al Camp Nou i la directiva el va cedir al Wolverhampton.

I ho va fer també amb una opció de compra situada al voltant dels 30 milions d’euros. Allà sí que ha aconseguit convertir-se en un home important. No acumula bones estadístiques, en tant que encara només ha marcat un gol i no ha registrat cap assistència en els 19 partits que ha disputat amb la samarreta taronja, però sí ha acumulat bon joc i bones sensacions.

Per tant, ara britànics i catalans, amb l’agent portuguès Jorge Mendes com a intermediari segons el diari Sport, han decidit que al final de la temporada cadascú es quedarà amb l’actual futbolista que té a la plantilla, sense haver de pagar un traspàs. Això significa, doncs, que, en principi, Adama Traoré continuarà la temporada vinent en un Barça que es desfarà de Trincão.



Més notícies
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
L’acord amb Spotify amaga un secret que facilita el fitxatge de Haaland
Notícia: L’acord amb Spotify amaga un secret que facilita el fitxatge de Haaland
Comparteix
El propietari de la plataforma musical sueca, Daniel Ek, està obsessionat amb el jugador noruec
Els jugadors del Barça, durant un entrenament | Europa Press
La llista de davanters que Xavi ha demanat que abandonin el Barça
Notícia: La llista de davanters que Xavi ha demanat que abandonin el Barça
Comparteix
El tècnic català no compta amb Memphis, Braithwaite i Luuk, segons el diari Sport

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa