Món Esport
L’acord amb Spotify amaga un secret que facilita el fitxatge de Haaland

Malgrat que encara no és oficial, cada cop es coneixen més detalls sobre l’acord del Futbol Club Barcelona amb Spotify perquè l’empresa musical sueca es converteixi en el patrocinador principal del Barça durant els pròxims tres anys. Per una banda, s’ha conegut que els title rights del Camp Nou seran més barats en un inici, mentre l’estadi estigui en obres, i que el seu valor augmentarà exponencialment quan hagi acabat la construcció de l’Espai Barça. Per tant, la importància de tenir un nou Camp Nou tan aviat com sigui possible és més manifesta que mai.

Però més enllà d’això han anat transcendint unes informacions que fan pensar que l’acord del Barça amb Spotify amaga un motiu secret, ja que aquest ajudaria molt a facilitar l’arribada del davanter noruec Erling Haaland a l’entitat blaugrana. L’any passat, a mitjans del 2021, Daniel Ek, propietari d’Spotify i qui ha tancat personalment l’acord amb el Barça, va intentar comprar l’Arsenal a canvi d’uns 2.000 milions de lliures, segons va revelar la premsa anglesa. El club londinenc s’hi va negar, fins i tot quan Ek va posar sobre la taula el nom de Haaland per intentar convèncer els seus dirigents. En aquella ocasió, es va oferir a fer un esforç especial per fitxar el davanter noruec per l’Arsenal si acceptaven la seva compra del club, però no hi va haver manera.

Això ha cridat l’atenció d’alguns seguidors del Barça i el cert és que si Daniel Ek està realment tan obsessionat en Erling Haaland, no és estrany que tanqui un acord amb el Futbol Club Barcelona, que actualment és l’equip més interessat en el seu fitxatge. Spotify ha aportat una suma de diners molt important al Barça, que és, bàsicament, el més necessari per a l’entitat blaugrana per acabar incorporant el davanter noruec. El president Joan Laporta també té el gran objectiu de fitxar-lo durant el pròxim mercat d’estiu, així que la seva aliança amb Ek pot ser fonamental a l’hora d’entendre l’acord amb Spotify i a la vegada pot ser la clau que permeti que el Barça fitxi un dels jugadors més desitjats de tot el mercat europeu.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola tria els dos millors equips del món i deixa tothom bocabadat
Notícia: Guardiola tria els dos millors equips del món i deixa tothom bocabadat
Comparteix
L'entrenador de Santpedor no ha escollit cap dels clubs per on ha passat
Els jugadors del Barça, durant un entrenament | Europa Press
La llista de davanters que Xavi ha demanat que abandonin el Barça
Notícia: La llista de davanters que Xavi ha demanat que abandonin el Barça
Comparteix
El tècnic català no compta amb Memphis, Braithwaite i Luuk, segons el diari Sport

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa